Zalen

Onze vergaderruimtes en congres zalen

Voor elke bijeenkomst de juiste zaal

De verschillende zalen op Klein Oever bieden plaats aan gezelschappen van 15 t/m 350 personen.

Elke zaal is voorzien van moderne presentatie apparatuur en kan naar wens worden ingericht. Het is natuurlijk mogelijk verschillende zalen te combineren. Zo kunt u met een groter gezelschap gezamenlijk beginnen om vervolgens uiteen te gaan in subgroepen voor bijvoorbeeld een brainstormsessie.

Kroeg

Dagdeel €75,- | Volle dag €125,-

Wie wil er nu niet vergaderen in een kroeg! Natuurlijk hoeft de tap niet meteen open… Deze ruimte is uitermate geschikt voor kleinere gezelschappen. De ruimte heeft een rustieke uitstraling met uitzicht op onze spectaculaire binnenmanege. In de zaal is een beamer met projectiescherm en professionele audio apparatuur aanwezig. Het naast gelegen terras is voorzien van gezellige zitjes, zo kunt u tijdens uw pauze rustig even genieten van de buitenlucht. De lunch of diner wordt gepresenteerd in de naastgelegen buffetruimte. Zo wordt u tijdens het voorbereiden hiervan niet afgeleid tijdens uw bespreking of presentatie.

Bordeszaal

Dagdeel €75,- | Volle dag €125,-

Vergaderen op hoogte! Deze zaal is gesitueerd op de eerste etage, via een groot Balkon betreed u een ruimte met veel daglicht en een verrassende entourage. Zo kunt u een presentatie geven in onze ingebouwde bioscoop. De zaal bied voor een middelgrote groep mogelijkheden in verschillende opstellingen.

Kleine zaal

Dagdeel €100,- | Volle dag €175,-

Een inspirerende zaal met een weids uitzicht over de landerijen van Klein Oever.

In de kleine zaal is voldoende plaats voor middelgrote gezelschappen. Door de vele verschillende opstellingen die hier mogelijk zijn kunt u in deze zaal al snel uit de voeten. De zaal is voorzien van een vide waar verscheidene zitjes zijn gecreëerd en waar eventueel in kleinere groepen gewerkt zou kunnen worden.

Het terras voor de zaal bied de mogelijkheid om tussen de sessies door even heerlijk te kletsen met je collega’s. In de aangelegen buffetruimte presenteren wij u een heerlijke lunch of diner. Uiteraard is deze zaal voorzien van de benodigde apparatuur om uw vergadering of bijeenkomst te ondersteunen.

Grote zaal

Dagdeel €175,- | Volle dag €275,-

Deze spectaculaire zaal is de trots van Klein Oever. Door het gebruik van natuurlijke materialen is deze zaal zeer sfeervol. De zaal bied door zijn inrichting vele mogelijkheden voor grote groepen. van 100 tot 350 personen kunt u hier een geweldig congres, presentatie of cursus organiseren. Vanuit de aangelegen keuken presenteren wij u en uw gasten de heerlijke gerechten van Klein Oever. Tijd voor ontspanning? een overdekt terras voor de zaal geeft u een uitstekende mogelijkheid uw collega’s van een andere kant te leren kennen.

Bekijk hier jouw route naar de vergaderlocatie