Dè ideale trouwlocatie voor uw bruiloft

Gaat u trouwen dan is partycentrum Klein Oever de unieke trouwlocatie om uw bruiloftsfeest te vieren. In een gemoedelijke en sfeervolle ambiance kunt u de hele dag genieten van uw partner, uw gasten en van de prachtige omgeving.

Onvergetelijk bruiloftsfeest

Omdat geen bruiloft hetzelfde is en ieder bruidspaar eigen specifieke wensen heeft, besteden wij veel aandacht aan de voorbereiding. We hebben veel ervaring opgedaan met het organiseren van een onvergetelijk bruiloftsfeest. We helpen u graag met tips en hulp bij het organiseren van uw bruiloftsfeest. In overleg is er heel veel mogelijk.

Trouwlocatie met sfeervolle feestzalen

Bij partycentrum Klein Oever kunt u kiezen uit 3 verschillende zalen om uw bruiloftsfeest te vieren. Iedere zaal heeft een eigen warme sfeer. De warme en gezellig ingerichte zalen hebben ieder een eigen identiteit variërend van een kroeg voor 15 tot 40 personen, een kleine zaal die geschikt is voor gezelschappen van 30 tot 90 personen en een grote zaal voor groepen van 90 tot 400 personen.

Doordat alle zalen in onze trouwlocatie apart van elkaar gelegen zijn, heeft u altijd uw eigen feest en dus nooit gasten van een ander feest over de vloer. Tevens bestaat de mogelijkheid om de verschillende zalen te combineren om zo altijd een passende zaal te hebben voor uw groep. Bijvoorbeeld: eerst dineren in de Kleine Zaal met uw familie en naaste vrienden en daarna een spetterende feestavond in de Grote Zaal met de hele vriendenkring!

Vier uw bruiloftsfeest bij Klein Oever!

Uw bruiloft vieren op een unieke trouwlocatie?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Heerlijke bruiloftsarrangementen

Gaat u trouwen, dan wilt u natuurlijk dat het uw gasten aan niets ontbreekt. Bij partycentrum Klein Oever heeft u een ruime keuze uit onze speciale bruiloftsarrangementen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe hapjesarrangement, welke u kunt uitbreiden met extra’s als een ijsbuffet, ijshoorntje geserveerd door een “ijsschutter” of een heerlijk broodje beenham.
Natuurlijk kunt u ook een feestelijk diner met uw gasten nuttigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijk warm & koud buffet waarbij we alle heerlijkheden voor jullie bakken vanaf de barbecue. Vraag ons naar de speciale arrangementen, we vertellen u er graag meer over!

Ook aan de kinderen is gedacht

Een trouwerij kan voor de kleinste gasten een erg lange dag zijn. Maar bij Klein Oever is dat geen probleem. Er zijn tal van mogelijkheden voor vermaak. Op de ‘rolder-de-bolder’ speelzolder kan naar hartenlust worden geknutseld, kunnen er games worden gespeeld of naar een film worden gekeken in een echte (kinder)bioscoop! Uiteraard is hierbij begeleiding aanwezig. In de manege kunnen de kinderen onder begeleiding wisselende activiteiten doen; ponyrijden, springen op het luchtkussen etc.

Bent u benieuwd hoe uw onvergetelijke bruiloftsfeest op Klein Oever eruit zou kunnen zien? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontvangen u graag!