Trouwlocatie

Trouwen bij Klein Oever

Klein Oever de locatie waar alles kan

In het prachtige Reestdal vind je Klein Oever: dé feestlocatie bij uitstek!

Met veel plezier en aandacht verzorgen wij het feest van je leven: jullie trouwdag. Van huwelijksceremonie tot en met het spetterende avondfeest: Klein Oever kan het perfect verzorgen. We regelen deze speciale dag tot in de puntjes. Door de vele mogelijkheden die onze trouwzalen te bieden hebben en de uitstekende catering kunnen alle festiviteiten de gehele dag op Klein Oever plaatsvinden.

Graag kijken we samen met jullie naar de perfecte invulling van jullie trouwdag.

Wij adviseren u graag over een band of DJ

Feest!

Tot in de late uurtjes...

Een prachtige zaal vormt het decor voor jullie trouwfeest! De avondgasten kunnen worden ontvangen met koffie, thee, Deens gebak met slagroomsoesjes of een feestelijke welkomstcocktail. De muziek begint, het licht wordt gedempt en de voetjes gaan van de vloer. 

Om jullie gasten te verwennen komen wij maar liefst vier keer langs met een warm en vier keer met een koud hapje langs: vers en huisgemaakt. Zo ontbreekt het niemand aan iets tijdens jullie trouwfeest. Dit arrangement kunnen wij natuurlijk naar jullie wens aanpassen. 

Het JAwoord

op de perfecte trouwlocatie

Trouwen op locatie: zelfs dát kan op Klein Oever. Op Klein Oever is het mogelijk om elkaar zowel binnen als buiten elkaar het jawoord te geven. Idyllisch aan de rand van het water onder de pergola met druivenranken of romantisch binnen op het podium onder de grote kroonluchter. Het zal voor jullie altijd een moment worden om nooit te vergeten…

En natuurlijk zijn er op Klein Oever zowel binnen als buiten heel veel prachtige plekjes om unieke foto’s te maken.

Drie trouwzalen

Warm en sfeervol

Door de verschillende trouwzalen op Klein Oever met elkaar te combineren, verrassen wij jullie gasten steeds weer met een spetterende andere locatie. Elke zaal heeft een warme, sfeervolle heel eigen uitstraling. 

Grote zaal, voor al jullie gasten

Deze prachtige zaal is de trots van Klein Oever en biedt plaats aan gezelschappen vanaf 100 personen. Door de omvang en uitstraling is de grote zaal uitermate geschikt voor ieder huwelijksfeest. Het podium en de ruime dansvloer zorgt al snel voor een vrolijke sfeer en een spetterende avond. 

Kleine zaal, overdag of 's avonds

Overdag biedt de kleine zaal een geweldige mogelijkheid om met jullie daggasten te genieten van de koffie met een stukje bruidstaart en een heerlijk diner. Vieren jullie het huwelijksfeest met een kleinere groep, dan kun je hier tot 100 personen ‘s avonds natuurlijk ook terecht!

De kroeg, proost op jullie huwelijk

Voor de kleinere gezelschappen in de middag is deze gezellige kroeg de ideale plek om te genieten van jullie dag. Voor groepen van 15 tot 30 personen biedt deze zaal alle mogelijkheden die jullie huwelijksfeest verdient!

Vraag de folder aan!

Heerlijk dineren

Dagarrangementen

Geniet samen met jullie gasten van een onbezorgde dag! Van smakelijke huisgemaakte salades tot prachtig opgemaakte visspiegels: alles is mogelijk bij Klein Oever. Alle gerechten komen uit onze eigen keuken. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk snel verder.

Speciale wensen

Wij denken graag met jullie mee!

Om onze sfeervolle locatie en zalen te bezichtigen nodigen we jullie graag uit op Klein Oever. Bekijk de vele mogelijkheden en verheug je alvast. In nauw overleg met jullie zorgen wij ervoor dat jullie huwelijksdag een onvergetelijke ervaring wordt!

“Alles was super voor elkaar, goed geregeld, heerlijk eten, relaxte sfeer!”

Danny en Marielle Kuiper
06-09-19

Maak een afspraak

Samen maken wij van jullie trouwdag een droomfeest

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Graag gaan we in gesprek om jullie wensen te bespreken.