Accommodatie

Accommodatie voor groepen

Op Accommodatie Klein Oever zijn er diverse mogelijkheden om te verblijven. De voormalige boerderij is omgebouwd tot een gezellige groepsaccommodatie voor maximaal 56 personen. Ideaal voor scholen, verenigingen, sportclubs of families. Op Klein Oever zijn er genoeg faciliteiten voor kleine, grotere of hele grote groepen. Klein Oever heeft een manege, eigen zwembad en recreatievelden. Kortom, ideaal voor groepen die van activiteiten houden en die iets willen proeven van het buitenleven op en rond een manege.

Boek uw overnachting bij Klein Oever

Overnachtingen tot groepen van maximaal 56 personen.
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Verblijfsmogelijkheden op de Accommodatie

Accommodatie Klein Oever heeft verschillende mogelijkheden om te verblijven. U kunt gebruik maken van onze, tot groepsaccommodatie omgebouwde, boerderij. De boerderij bevat slaapplaatsen voor 56 personen waarbij de slaapzalen verschillend van grootte zijn. Er is een gezellige zitruimte annex eetruimte, twee sanitaire ruimtes en een volledig ingerichte keuken voorzien van vaatwasser en kookeiland. Heel spannend en bijzonder is het om te overnachten in huifkarren. In herbergen de huifkarren tachtig slaapplaatsen. Iedere huifkar heeft vier vaste, houten stapelbedden. De douches en toiletten zijn dichtbij in het recreatiegebouw. Of wat te denken van kamperen met een groep in een van onze drie safaritenten? Iedere safaritent biedt plaats aan 20 personen en is voorzien van een vaste vloer, bedden en licht. Het verblijf in de huifkarren of safaritenten is altijd op basis van vol pension. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner. Alle faciliteiten van Klein Oever zijn dichtbij en toch is het verblijf ècht avontuurlijk.

Zelfverzorging of Vol Pension

U kunt op Klein Oever verblijven op basis van zelfverzorging. U doet dan uw eigen boodschappen en maakt tijdens het verblijf gebruik van onze keuken om de maaltijden te bereiden. Bij een verblijf op basis van vol pension zijn alle maaltijden verzorgd. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner graag. Een buffet of barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Onze keuken is bekend met verschillende dieetwensen.