Personeelsfeesten

Teambuilding op een leuke manier!

Omgeving

Klein Oever is gelegen in het prachtige Reestdal. Dit is een authentiek Beekdal waarin veel eeuwenoude elementen bewaard zijn gebleven. Bos, hei en boerenleven wisselen elkaar regelmatig af met als leidraad het riviertje ‘De Reest’. Deze vormt de natuurlijke grens tussen Drenthe en Overijssel. In de omgeving wisselen heide, bos en landbouw elkaar af. 

Geniet op Klein Oever!

U de gasten, wij de sfeer!

Met uw personeel of collega’s een geweldig personeelsfeest beleven op Klein Oever! Wij bieden meerdere mogelijkheden voor de invulling van uw personeelsfeest. Gezellig samenzijn gecombineerd met één of meerdere leuke activiteiten en heerlijk eten maken uw teamuitje tot een groot succes. 

Afhankelijk van de groepsgrootte kiezen we de zaal die bij u past. Deze zaal is exclusief voor uw personeel of collega’s gereserveerd. Elke zaal heeft een ruim terras. 

Na de ontvangst met koffie en bijvoorbeeld cake, kruidkoek of gebak heeft u volop keuze uit heel veel activiteiten. Zowel binnen als buiten, zowel op ons eigen terrein als in het prachtige Reestdal. Door de grote binnenaccommodatie zijn we voor veel activiteiten niet van het weer afhankelijk. Na de activiteit presenteren we een smaakvol buffet. 

Het Vecht- en Reestdal

Arrangement

Samen met uw gasten genieten van een heerlijk barbecuebuffet! Het vlees van de barbecue bestaat uit streekproducten uit het Vecht- en Reestdal. 

U heeft volop keuze uit lekkere stukjes vlees die onze kok ter plekke voor u bereidt. Denk hierbij aan een gemarineerde biefstuk, een malse runderhamburger, spareribs, saté van de varkenshaas, een shashlik of een heerlijke kipfilet. Daarnaast bakken we een mooi stukje zalm voor u. Hierbij presenteren we zes prachtige huisgemaakte salades: een tonijnsalade, een pasta-pesto salade, een frisse krieltjessalade, een goed gevulde groene salade, een caprese en tot slot een smakelijke salade met kip, bleekselderij en witte druiven. De frites, wedges, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes maken dit buffet compleet.

Wilt u uw gasten extra verrassen, dan kunt u dit buffet uitbreiden met lekkere katenhaasjes, een verse fruitsalade en alsof dat nog niet genoeg zou zijn, een heerlijke beenham of zelfs een compleet scharrelspeenvarken. 

Arrangementen

Klein Oever heeft nog veel meer mogelijkheden voor uw perfecte feest

Wilt u graag een ander arrangement? Bekijk hier de mogelijkheden.

Activiteiten

Voor een echte teambuilding

Op Klein Oever bieden we diverse activiteiten aan om uw personeelsfeest compleet te maken. Door het uitgestrekte terrein, de grote binnenaccommodatie en de prachtige ligging midden in het Reestdal zijn de mogelijkheden grenzeloos. 

U bepaalt zelf welke activiteit(en) u combineert met uw arrangement

Vraag de folder aan!

Themafeesten

Uw personeelsfeest compleet in thema?

Op Klein Oever hebben wij diverse meerkampen met verschillende thema’s. Er is voor elk wat wils. Combineer een leuk thema met een passend arrangement.

Neem direct contact op

Wij denken graag met jullie mee over de invulling van jullie personeelsfeest!

Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op en wij zullen uw vragen beantwoorden. 

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.