Feestzalen

Voor elk feest een passende zaal

De perfecte locatie

De verschillende zalen op Klein Oever bieden plaats aan gezelschappen van 15 tot en met 400 personen.

Klein Oever beschikt over drie verschillende zalen; u kiest de zaal die het beste bij uw feest en gezelschap past. Alle zalen zijn authentiek en bijzonder sfeervol. De zaal van uw keuze is exclusief voor uw gezelschap en beschikt over een eigen terras.

Grote zaal

Vanaf 120 personen kunt u terecht in de ‘grote zaal’. Door de robuuste uitstraling zorgt deze prachtige zaal direct bij binnenkomst al voor een gezellige sfeer. Er is door de combinatie van stamtafels, ronde zitjes en statafels met krukken een scala aan zitmogelijkheden. Het podium bij de dansvloer biedt de mogelijkheid om de band of DJ in de spotlights te zetten! 

Natuurlijk kunt u ook hier heerlijk buiten zitten op het terras aan de vijver.

Kleine zaal

De ‘kleine zaal’ is geschikt voor gezelschappen vanaf 35 personen. De unieke combinatie van de warme sfeer, het uitzicht, speelmogelijkheden voor de kinderen en het terras maakt deze zaal voor alle gelegenheden geschikt. Het knapperende kampvuur voor entree van de zaal zorgt voor een warm en gezellig welkom!

Om het buffet spetterend te kunnen laten beginnen is er een aansluitende buffetruimte. Zo kunt u gezellig kletsen en borrelen zonder dat u gestoord wordt door de voorbereiding uit onze keuken. 

Kroeg

Voor gezelschappen vanaf 15 personen kunt u terecht in onze kleinste zaal, de ‘kroeg’. Een sfeervol bruin café waar u kunt zitten aan de stamtafel of staan aan de bar: gezelligheid troef! Onze kok bereidt het vlees in een megagrote pan in de aangrenzende buffetruimte. Bij mooi weer geniet u op het terras in de luwte van de bomen.

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.