Themafeesten

Van verjaardag tot personeelsfeest

Themafeesten

Gaat u voor de Schotse kilt, boerenkiel, skimuts of de cowboyhoed? Het kan allemaal!

Wat is er nu leuker dan uw feest volledig in een thema te gieten? Het ontvangst van de gasten kan aangepast worden binnen het thema en ook de activiteit en het diner sluiten hierop aan. Onze themafeesten hebben een duur van 5 uur en zijn inclusief consumpties. 

Highland games

Sjerp om en kilt aan… paalwerpen, boomstamzagen, steenslingeren, hooivorkdarten en nog veel meer! 

Als alle clans zijn omgekleed en hun yell over het strijdveld hebben laten schalmen dan zal de speciaal uit Schotland overgevlogen rokkenjager… eh -drager het startsein geven voor deze uitdagende krachtmeting. Volgens een oud Schots gezegde klinkt: 

May the best team win!

Apres-ski

Lederhosen, Glühwein en choco-rum… Vanuit onze skihut slepen we u mee naar onze overdekte piste, want na een paar opwarmertjes wordt er eerst gesport. Ge-wintersport wel te verstaan. 

We binden de lange latten onder, maken kennis met de bobslee, de sneeuwballen en slaan natuurlijk het schnappshammern niet over. Trek uw skipak aan, dan zorgen wij voor een warme muts. 

Jetzt geht’s loooooôôôs…

Vraag de folder aan!

Prairieparty

Omringd door sixshooters, goud, gloeiend lood, gitaarmuziek en sombrero’s.

Te midden van huifkarren, paarden, cowboys en -girls waant u zich in het Wilde Westen. Trek uw pistool, waag u aan het vangen van de stier met uw lasso om hem vervolgens te bedwingen. Ook boogschieten en andere spectaculaire spellen staan voor u klaar. 

Boerenbal

Een leuke combinatie van boerengolf en plattelandsspelletjes! Sla in zo min mogelijk slagen de bal met de klompclub in de hole. Hier aangekomen speelt u tegen een ander team de boerinnenkruiwagenrace, het vogelverschrikkerbouwen, het klompgooien en het kraaienschieten. Wie van u is de beste boer(in) in opleiding?

Casino

In de illegale goktent in de kelder… gebeuren zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. 

Tijdens verschillende spellen, zoals blackjack, roulette, poker en Amerikaans dobbelen, waagt u een gokje. Onze croupiers zijn geslepen en leren u de fijne kneepjes van het pokeren. Nadat u uzelf een pokerface heeft aangemeten, neemt u deel aan het toernooi. Maar denk erom… niemand is te vertrouwen. Wordt het een schuldbekentenis of de vette winst…

Arrangementen

Bekijk hier de mogelijkheden bij uw themafeest.

Van een heerlijk barbecue-arrangement tot een koud en warm buffet, bij Klein Oever is alles mogelijk.

Boek hier uw feest of partij!

Activiteiten

Voor jong en oud

Op Klein Oever bieden we diverse activiteiten aan om uw themafeest compleet te maken. Door het uitgestrekte terrein, de grote binnenaccommodatie en de prachtige ligging midden in het Reestdal zijn de mogelijkheden grenzeloos. 

U bepaalt zelf welke activiteit(en) u combineert met uw arrangement

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.