Themafeesten

Op Klein Oever kiest u het feest dat bij u past!

Wilt u uw collega eens op een andere manier leren kennen? Is geen activiteit u te gek? Of houdt u het liever wat rustiger en geniet u meer met een hapje en drankje in de hand? Het kan allemaal op Klein Oever. In overleg is er veel mogelijk. Dat u nog lang zult nagenieten van het feest op Klein Oever is zeker!

U kunt kiezen uit diverse actieve en originele themafeesten welke zowel indoor als outdoor aangeboden worden. Enkele aangeboden thema’s op Klein Oever zijn de Highland Games, Apres ski party, Prairie Party, Poker Party Plus. Heeft u andere wensen/ideeën? We verzorgen voor u het themafeest dat u wilt!

We verwelkomen u met koffie en iets lekkers erbij waarna u veel plezier zult beleven met uw gasten tijdens de gekozen activiteit. U kunt onbeperkt (binnenlands) drinken en eten van het heerlijke warme en koude buffet. Na ongeveer vijf uur sluit u de avond af met een kop koffie met een bonbon.

Bij themafeesten heeft u al een compleet arrangement, vanaf 15 personen, voor € 62,50 p.p.

Uw themafeest bij Klein Oever?

U wilt een onvergetelijk feest gecombineerd met leuke activiteiten?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Highland Games

De groep wordt verdeeld in verschillende ‘clans’ en worden gekleed zoals we gewend zijn in Scholtland, met de sjerp om en kilt aan… Als alle ‘clans’ zijn omgekleed en hun ‘yell’ over het strijdveld hebben laten galmen, zal de speciaal uit Schotland overgevlogen rokkenjager … uhh… rokkendrager het startsein geven voor deze uitdagende krachtmetingen. De ‘clans’ nemen het tegen elkaar op met paalwerpen, boomstamzagen, hooivorkdarten, whiskeytikken en andere typische Highland Games. De èchte bikkels kunnen gaan vrachtwagentrekken. Neem dan wel je eigen vrachtwagen mee… Zoals een oud Schots gezegde zegt: “May the best clan win!”

Après Ski Party

Waan je in de besneeuwde bergen van Oostenrijk waar overdag op skies van de berg wordt gegleden en ’s avonds het feest losbarst. De mannen gaan in lederhosen gekleed, de dames in dirndl. We verwelkomen u met glühwein en chocolademelk met rum. De gasten zijn dan voldoende opgewarmd om vanuit onze skihut naar de overdekte ‘piste’ te gaan om te gaan wintersporten. Vanzelfsprekend worden de lange latten ondergebonden, maar er wordt ook kennis gemaakt met de bobslee, schnappshammern en biathlon (met dat geweer erbij). Er zijn sneeuwballen en er ligt ijs. Er is een huskyrace en er wordt een potje jeu de sneeuwbal gespeeld…

Dus trek je skipak aan en kom naar Klein Oever. Wij zorgen voor de warme muts…

‘Jetzt geht’s looosss!!’

Prairie Party

Geniet van het beste wat Het Wilde Westen u te bieden heeft. Denk aan sixshooters, goud, gloeiend lood, gitaarmuziek en sombrero’s te midden van huifkarren en paarden met cowboys en cowgirls. Dit beeld vormt het decor van een swingend avontuur op Klein Oever. Laat u meeslepen door de westernklanken en kijk hoe ver u komt met de limbodans. Of begeef u naar de saloon waar de tongen rap los komen en onze dansers u wervelend over de vloer laten gaan. Trek uw pistool en waag u aan een lynchpartij met behulp van onze edele viervoeters. Mocht het lukken, dan bent u de eerst die weer rechtop uit de tequila-race weet te komen om u vervolgens naar de corral te begeven waar u zich kunt storten op het lassowerpen, boogschieten, goudklompjes zoeken en anders spectaculaire spellen.

Dus doe lekker zittende kleding aan, gesp een goed gevulde pistoolriem om en trek het Wilde Westen in!

Poker Party Plus

Het is het best bewaarde geheim van Oud Avereest en verre omstreken… er is een illegale goktent in de kelder van Klein Oever… In dit casino zijn verschillende spelen zoals Black Jack, Roulette, Amerikaans dobbelen en nog veel meer andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Onze doortrapte croupiers helpen u zo snel mogelijk van uw fiches af! Denk erom: niemand is te vertrouwen.

Schuldbekentenissen of vette winst… alles is mogelijk.

In het kleine geval dat er toch een winnaar is, dan blijkt zelfs de waarde van de gewonnen fiches een verrassing te zijn.