Ponykamp Klein Oever

Het leukste ponykamp vind je in Balkbrug!

Houd je van gezelligheid en leuke dingen doen? Wil je graag leren ponyrijden of kun je misschien al goed rijden? Dan ben je op Klein Oever aan het juiste adres! We organiseren al bijna 50 jaar tijdens de schoolvakanties (behalve de kerstvakantie) ponykampen. Je leert bij ons (nog beter) ponyrijden, gaat mooie buitenritten maken, heerlijk eten, slapen in een huifkar of de boerderij en heel veel vriendjes en vriendinnetjes maken. Tijdens het ponykamp heb je de vrijheid te kiezen uit de vele mogelijkheden die er zijn op Klein Oever. We moeten je alleen wel waarschuwen… Ben je een keer bij ons geweest, dan wil je vaker komen!

Boek nu je ponykamp bij Klein Oever

Op zoek naar het allerleukste ponykamp van Nederland?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Boek hier direct jouw ponykampweek!

Ponykamp voor kinderen van 6 t/m 15 jaar

Alle kinderen van 6 tot en met 15 jaar kunnen deelnemen aan een ponykamp. Op het terrein van Accommodatie Klein Oever staat een mooie boerderij waar kinderen van 6 tot 11 jaar kunnen slapen. De slaapzalen in de boerderij zijn verschillend van grootte. De kinderen van 11 tot en met 15 jaar slapen in de huifkarren. Er kunnen maximaal 4 kinderen in een huifkar slapen. De meisjes slapen apart van de jongens. Als je 11 jaar oud bent, mag je zelf kiezen of je in de boerderij of in een huifkar slaapt.

Een week of midweek op ponykamp?

Ook in de voorjaars- en herfstvakantie kun je bij ons op kamp komen. Heb je zin om een hele week te komen of verblijf je liever een midweek? We gaan natuurlijk paardrijden, spelletjes doen en het bos in met en zonder paard. Zien we je snel?

Je bent van harte welkom om een keer te komen kijken. Neem contact met ons op om af te spreken. Tot gauw!

Lees meer informatie over ponykampen bij Accommodatie Klein Oever.