Schoolkamp

Avontuur, spektakel, survival & sport

Bij Klein Oever op schoolkamp!

Klein Oever is dé plek voor meerdaagse schoolreizen, werkweken of introductiekampen.

We bieden een actieve en leerzame kampweek op een unieke locatie. Groepsaccommodatie Klein Oever heeft diverse ludieke slaapaccommodaties waaronder de huifkarren, safaritenten en de kampeerboerderij.

De accommodatie van Klein Oever heeft door de brede opzet talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een schoolkamp of werkweek. Zo kan er door sport en spel aan teambuilding worden gedaan. Op het uitgestrekte terrein vind je verschillende faciliteiten, zoals een zwembad, schommels, speeltoestellen, volleybalnet, basketbalbord, sportvelden met voetbaldoeltjes en een trampoline. Ook de prachtige omgeving kan verkend worden. Klein Oever heeft diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar over oude paden, heidevelden en door bossen. De omgeving nodigt uit om te fietsen en natuurlijk kunnen deze ook bij Klein Oever gehuurd worden.

3-daags schoolkamp
op basis van verzorging al vanaf

€ 57,50 per persoon!

Activiteiten tijdens de kampweek!

Natuurlijk is er al van alles te beleven op het terrein van Klein Oever zelf. En om het kamp nóg leuker te maken, biedt Klein Oever diverse mogelijkheden. Naast speurtochten en fietsroutes zijn er verschillende meerkampen met een thema. Wat dacht je van de Schotse Highlandgames, de prairieparty van het Wilde Westen of bijvoorbeeld bubbelvoetbal?

Overnachten schoolkamp

Voor een meerdaags verblijf zijn er bij Klein Oever meerdere faciliteiten om te overnachten. Voor elke groepsgrootte bieden we een passende accommodatie. De oorspronkelijke boerderij beschikt over 56 slaapplaatsen in diverse slaapkamers. Ook kunt u met de kinderen ervoor kiezen om in onze huifkarren te slapen. Een huifkar biedt plaats aan 4 kinderen. In totaal zijn er 20 gesitueerd rondom de gezellige recreatiezaal. Ook is het mogelijk om in de safaritenten te slapen. Op het grote grasveld staan de safaritenten. Elke tent biedt plaats aan tien personen en is voorzien van vloeren, bedden en licht. Natuurlijk zijn deze verschillende locaties makkelijk te combineren om groepen tot 350 personen te ontvangen.

De huifkarren

Slapen in een ludieke accommodatie? Dát kan bij ons!

De sfeer van deze locatie zegt genoeg: gezellig met z’n vieren in een huifkar. Deze accommodatie biedt plaats aan groepen van 45 t/m 80 personen. De 20 huifkarren staan opgesteld rondom de recreatiezaal die tevens is voorzien van douches en toiletten. Vóór de zaal is een terras met een gezellige kampvuurplaats. Direct daarnaast ligt het sportveld voor extra veel plezier.

Vraag de
folder aan

De boerderij

Slaap in de kampeerboerderij

In de boerderij kunt u verblijven vanaf 25 tot 56 personen. Deze accommodatie is zowel op basis van zelfverzorging als compleet verzorgd te huur. De bedden zijn verdeeld over kleine slaapkamers voor 4, 6 en 8 personen en met een slaapzaal van 18 personen. Hierdoor deelt u de jongens en de meisjes gemakkelijk apart van elkaar in.

De safaritenten

Terug naar de basis met een beetje luxe

Voor kleinere groepen van 20 tot 30 personen hebben wij onze safaritenten. Het tentenkamp staat aan de rand van het sportveld. Voor de tenten zijn grote vlonders om gezellig bij elkaar te komen. In de tenten staan stapelbedden. Het sanitairgebouw staat natuurlijk in de buurt!

Plattegrond

1. Hoofdentree Klein Oever
2. Grote binnenmanege
3. Eetzaal
4. Huifkarren
5. Recreatiezaal
6. Sportveld
7. Zwemvijver
8. Zwembad
9. Kleine hal
10. Stallen
11. De boerderij
12. Sportveld boerderij
13. Buitenbak
14. Weide gang

Hoofdentree Klein Oever

Grote binnenmanege

Eetzaal

Huifkarren

Recreatiezaal

Sportveld

Zwembad

Kleine hal

Stallen

De Boerderij

Sportveld boerderij

Buitenbak

Plattegrond

1. Hoofdentree Klein Oever
2. Grote eetzaal
3. Recreatiezaal
4. Huifkarren
5. Prairieparty
6. Highlandgames
7. Safaritentenkamp
8. Zwembad
9. Klimmuur
10. Stallen
11. De boerderij
12. Sportveld boerderij
13. Sportveld
14. Kampvuurplaats
15. Speeltuin

Meer informatie?

Benieuwd wat Klein Oever allemaal te bieden heeft? Of heeft u ergens vragen over? Bel of mail ons voor meer informatie. Samen maken we van elk kamp een onvergetelijke succes!

Klein Oever ondersteunt

Klein Oever is een plek waar veel kinderen plezier kunnen hebben en paarden en pony’s een heerlijk leven hebben. Helaas is dat niet voor ieder kind en dier vanzelfsprekend. Vandaar dat Klein Oever zich inzet voor verschillende goede doelen.

Kom naar Klein Oever, geniet van de natuur, doe leuke activiteiten en maak heel veel plezier!

Wij gaan graag met u in overleg om van het schoolkamp een onvergetelijke ervaring te maken. Als u dat wenst kan Klein Oever u van begin tot eind bontzorgen. Hierdoor komt voor u de aandacht voor de deelnemers op de eerste plaats.