Schoolkamp Klein Oever

Klein Oever is uitstekend geschikt voor een- of meerdaagse schoolreizen, werkweken, introductiekampen of kampweken. We bieden een actieve en leerzame kampweek op een unieke locatie.

Groepsaccommodatie Klein Oever ligt in het buurtschap Oud Avereest tussen Balkbrug en Meppel dicht bij het riviertje de Reest op de grens van Overijssel en Drenthe. De accommodatie ligt ongeveer 100 meter van de doorgaande weg af. De omgeving is een bijzonder stukje Nederland waar je nog veel kunt zien van het platteland zoals dit er vroeger uit zag.

Boek nu een schoolkamp bij Kleinoever

Meer weten over de mogelijkheden voor een schoolkamp bij Kleinoever?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Activiteiten tijdens een schoolkamp

Accommodatie Klein Oever biedt, door de brede opzet, talrijke mogelijkheden voor activiteiten tijdens een schoolkamp. Zo kan er door sport en spel aan teambuilding worden gedaan. Onze manege herbergt zo’n vijftig pony’s en paarden. Vanzelfsprekend behoort ponyrijden tijdens een les of een buitenrit tot de mogelijkheden. Naast mogelijkheden op ons terrein zoals een zwembad, schommels, speeltoestellen, volleybalnet en basketbalbord, kan ook de omgeving buiten het terrein verkend worden. Klein Oever heeft diverse fiets- en wandelroutes beschikbaar over oude paden, heidevelden en door bossen. De omgeving nodigt uit om te fietsen die, uiteraard, ook bij Klein Oever gehuurd kunnen worden.

Lees meer over de schoolkamp activiteiten.

Slaapmogelijkeden schoolkamp

Voor een meerdaagse verblijf zijn er bij Accommodatie Klein Oever meerdere manieren om te overnachten. We beschikken over diverse accommodaties, zo staat de boerderij ter beschikking. De oorspronkelijke boerderij bij manege Klein Oever is verbouwd tot groepsaccommodatie. Er zijn slaapplaatsen voor 56 personen waarbij de slaapzalen verschillend van grootte zijn. Er zijn zeven kleinere kamers met respectievelijk vier, zes of acht stapelbedden en er is een grote slaapzaal voor twintig personen. Ook kunt u met de kinderen ervoor kiezen om in huifkarren te slapen. Een huifkar biedt plaats voor 4 kinderen. Ook is het mogelijk om in safaritenten te slapen. Op het grote grasveld bij de manege staan drie safaritenten. Iedere tent biedt plaats aan tien personen en zijn voorzien van vloeren, bedden en licht.

Voor meer informatie over de omgeving:
Landschap Overijssel.nl