Vergaderingen, trainingen en congressen

Klein Oever is geen dertien in een dozijn congrescentrum. Voor glimmende tafels en glad leren stoelen kunt u beter de vergaderruimte op kantoor boeken. Wij beloven u het gevoel te geven echt even ergens anders te zijn. De vergaderlocatie van Klein Oever biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige landelijke omgeving.
U kunt gebruik maken van diverse zalen die van alle gemakken zijn voorzien.
Combineren van verschillende zalen en ruimtes is tevens mogelijk. Zo kunt u een prachtige productpresentatie geven, een vergadering met uw managers plannen, of een grote brainstormsessie met uw personeel in scene zetten. Ook voorzien wij u graag van een heerlijke lunch of diner vanuit onze eigen keuken.
Na de zaklijkebijeenkomst is er natuurlijk tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld met 1 van onze unieke activiteiten of boven op de rug van een paard!
Kortom een locatie met mogelijkheden te over!

Uw zakelijke bijeenkomst op Klein Oever?

U bent op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, presentatie of training?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Kies de vergaderlocatie die bij u past

Er zijn 4 verschillende ruimtes voor uw bijeenkomst. Deze variëren in grote en zijn geschikt van 6 tot 350 personen.
Elke zaal is uniek in zijn sfeervolle, inspirerende uitstraling. De verschillende ruimtes bieden u diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst vorm te geven, al dan niet in combinatie met elkaar. Elke vergaderlocatie is uitgerust met moderne technische presentatie apparatuur inclusief professionele audio. Alle zalen kunnen naar wens worden ingericht, we denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden.
Of u nu een cursus, een vergadering of een brainstormsessie plant, bij Klein Oever bent u aan het juiste adres!

Combineer uw bijeenkomst met een heerlijke lunch of diner

Klein Oever staat al jaren bekend om zijn perfecte keuken. Van een heerlijk broodfestijn tot een luxe barbecue; Klein Oever biedt het allemaal.
Er zijn verschillende vergaderarrangementen voor u samengesteld, maar natuurlijk kunnen wij ook maatwerk leveren.

Teambuilding en entertainment tijdens of na uw bijeenkomst?

Ten behoeve van teambuilding en het doorbreken van de “sleur” tijdens uw bijeenkomst zijn er tal van activiteiten mogelijk. Bijvoorbeeld paardrijden, Highland Games, Boerenbal, Prairy Party, Zeskamp of zelfs een illegaal casino! Kijk voor de mogelijkheden bij Entertainment. En natuurlijk is het ook mogelijk om een wandelingetje te maken door de stallen of door de omgeving tijdens één van de pauzes. Maar hoe leuk is het om samen met de managers het managen in praktijk te brengen vanaf de rug van een paard. Of te strijden in verschillende schotse ‘clans’, waarbij ieder zijn eigen kilt aan heeft.