vergaderlocatie

Vergaderingen, trainingen en congressen

Een vergaderlocatie met mogelijkheden

Klein Oever is geen dertien in een dozijn-congrescentrum. Voor glimmende tafels en glad leren stoelen kunt u beter de vergaderruimte op kantoor gebruiken.

Wij beloven dat u het gevoel zult krijgen echt even ergens anders te zijn. De vergaderlocatie van Klein Oever biedt de zakelijke markt een uniek concept in een prachtige landelijke omgeving.

U kunt gebruik maken van diverse zalen die van alle gemakken zijn voorzien. Combineren van verschillende zalen en ruimtes is ook mogelijk. 

Boek hier uw bijeenkomst

Zo kunt u een prachtige productpresentatie geven, een vergadering met uw managers plannen, of een grote brainstormsessie met uw personeel in scene zetten. Ook voorzien wij u graag van een heerlijke lunch of diner vanuit onze eigen keuken.

Na de zakelijke bijeenkomst is er natuurlijk tijd voor ontspanning. Bijvoorbeeld met één van onze unieke activiteiten. Kortom: een locatie met mogelijkheden te over!

Combineer uw bijeenkomst met een heerlijke lunch of diner

Klein Oever staat al jaren bekend om een perfecte keuken. Van een goed verzorgde broodmaaltijd tot een luxe barbecue: Klein Oever biedt het allemaal.

Er zijn verschillende vergaderarrangementen door ons samengesteld, maar natuurlijk kunnen wij ook maatwerk leveren.

Zalen

Of u nu een cursus, een vergadering of een brainstormsessie plant: bij Klein Oever bent u aan het juiste adres!

Er zijn 4 verschillende ruimtes voor uw bijeenkomst beschikbaar. Deze variëren in grootte en zijn geschikt van 6 tot 350 personen.

Elke zaal is uniek met een eigensfeervolle, inspirerende uitstraling. De verschillende ruimtes bieden u diverse mogelijkheden om uw bijeenkomst vorm te geven, al dan niet in combinatie met een of meerdere andere ruimtes. Elke vergaderlocatie is uitgerust met moderne technische presentatie apparatuur, inclusief professionele audio.

Team building

Teambuilding en entertainment tijdens of na uw bijeenkomst?

Ten behoeve van teambuilding en het doorbreken van de “sleur” tijdens uw bijeenkomst zijn er tal van activiteiten mogelijk. Bijvoorbeeld paardrijden, Highland Games, Boerenbal, Prairieparty, zeskamp en zelfs een illegaal casino! Kijk voor de mogelijkheden bij Entertainment.

Meer informatie

Uw zakelijke bijeenkomst op Klein Oever?

Bent u op zoek naar de perfecte locatie voor uw vergadering, 
presentatie of training? Neem contact op voor meer informatie!

Overnachtingen, maatwerk of meerdaagse evenementen

Mocht u speciale wensen hebben of willen overnachten, neemt u dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.