Survivalkamp Klein Oever

Avontuur, spektakel, survival & sport

Velen kennen de naam Klein Oever van de ponykampen die al meer dan 40 jaar worden georganiseerd in Oud Avereest. In 2008 introduceerde Klein Oever een nieuwe waardevolle aanvulling van haar ponykampen: Het survivalkamp! Tijdens deze kampen staan sport, spel, survival en activiteiten centraal. Door de jarenlange ervaring en de ongekende mogelijkheden van Klein Oever te combineren met de kennis van de leukste leiding van Nederland ontstaat een kamp dat uitermate geschikt is voor kinderen die een actieve, leuke en vooral gezellige vakantie willen ervaren.

Boek nu uw survivalkamp bij Klein Oever

Op zoek naar een actief maar vooral gezellig survivalkamp voor uw kind
Neem dan contact op voor meer informatie over onze survivalkampen!

Bel: 0523 649204 Boek hier direct jouw survivalweek!

Survivalkamp op Klein Oever

Om ervoor te zorgen dat jullie je géén moment vervelen is het Survivalkamp een combinatie van heel veel actie en heel veel spel en gezelligheid. Er zijn veel spannende en uitdagende outdoor activiteiten in het prachtige Reestdal, maar ook langs de oevers van nabijgelegen rivier de Vecht. Het programma van het survivalkamp is zo opgezet dat de groep elke dag een nieuwe verrassende activiteit krijgt voorgeschoteld. Hierdoor ontstaat een actief en gevarieerd programma waarbij je qua activiteiten moet denken aan mountainbiken, klimmen, vlotten bouwen en over het touwparcours, gps-tocht en bivak, zowel overdag als ’s nachts.

Hiernaast wordt veel tijd doorgebracht op het terrein van Klein Oever, waar de begeleiding klaar staat om met jullie te hockeyen, voetballen of met jullie van de blij dat ik glij baan te gaan!

Overnachten in een safaritent

Bij een survival hoort natuurlijk ook een stoere manier van overnachten. Daarom verblijven jullie op het terrein van Klein Oever en slapen als een echte Indiana Jones in een safaritent!! Avontuurlijk en toch comfortabel! Voor de jongens en de meisjes is er een apart onderkomen. Douches en toiletten zijn in de directe nabijheid van het kamp. Vanuit het prachtige safari tentenkamp worden alle verschillende activiteiten georganiseerd.

Meer informatie over het survivalkamp bij Klein Oever.