Partycentrum

Iets te vieren?

Voor elke gelegenheid!

Op zoek naar een unieke locatie voor uw verjaardag, bedrijfsfeest, vrijgezellenavond of heeft u iets anders te vieren?

Op Klein Oever kunt u altijd terecht! Van jong tot oud, voor elk wat wils. Klein Oever biedt diverse mogelijkheden voor de invulling van de dag en/of avond. Gezellig samenzijn kunt u combineren met één of meerdere leuke activiteiten. Heerlijk eten maakt uw feest compleet.

Afhankelijk van de groepsgrootte kiezen we de zaal die bij u past. Wij ontvangen gezelschappen van 15 tot 400 personen. De zaal van uw keuze is exclusief voor uw gasten en beschikt over een eigen terras. U heeft volop keuze uit heel veel activiteiten: zowel binnen als buiten, op ons eigen terrein of in het prachtige Reestdal.

Vraag nu onze
folder aan

Voor jong en oud is er altijd iets te doen! Door de aanwezigheid van de grote binnenaccomodatie kunnen wij bij alle weersomstandigheden een spetterende activiteit aanbieden.

Wilt u uitgebreid dineren of genieten van hapjes en drankjes? Met onze originele arrangementen zit u altijd goed. Wij gaan ervan uit dat u minimaal vier en half uur bij ons te gast bent. Tijdens een Klein Oever-feest wordt op gastvrije wijze voor de inwendige mens gezorgd. Hoe hongerig of dorstig uw gasten zijn, maakt niet uit. Van tevoren spreken wij met u een vast bedrag per persoon af. Zo komt u achteraf nooit voor verrassingen te staan. 

Familiedag

Gezellig met de hele familie

Op Klein Oever vier je een gezellige familiedag voor jong en oud. Combineer een leuke activiteit met een heerlijk buffet. Voor de kinderen is er volop speelgelegenheid aanwezig. Lees snel meer over onze arrangementen.

Drie zalen

Warm en sfeervol

Klein Oever beschikt over drie zalen. Alle zalen zijn authentiek, robuust en bijzonder sfeervol. Fijn is dat je op Klein Oever verblijft in een eigen zaal met terras. Elke zaal is uitgerust met een buffetruimte om samen van een heerlijk huisgemaakt buffet te genieten. Bij mooi weer eet je lekker buiten op het terras. Ondertussen kunnen de kinderen gebruik maken van de verschillende speelmogelijkheden. Denk hierbij aan de schommels, klimtoestellen, de trampoline, het springkussen en sportvelden voorzien van voetbaldoeltjes. 

Personeels-
feesten

Actief en gezellig

Op Klein Oever vier je het allerleukste personeelsfeest. Door de juiste combinatie van activiteiten en diner kunt u uw hele feest in stijl vieren.

“Heb ook alleen maar super positieve reacties ontvangen.”

Fam. Scholing
14-09-19

“Heb ook alleen maar super positieve reacties ontvangen.”

Fam. Scholing
14-09-19

Arrangementen

Smaakvolle buffetten en hapjesarrangementen

Op Klein Oever kun je tijdens de feestelijkheden genieten van heerlijke huisgemaakte buffetten en hapjesarrangementen; of het nu een verjaardag, huwelijksjubileum of een andere gelegenheid is. Voor elke gelegenheid is er een passende keus. 

Themafeesten

Gaat u voor de Schotse kilt, boerenkiel, skimuts of de cowboyhoed?

Op Klein Oever hebben wij diverse meerkampen met verschillende thema’s. Er is voor elk wat wils. Combineer een leuk themafeest met een passend arrangement.

Activiteiten

De grote binnenaccommodatie en het uitgestrekte terrein met het prachtige Reestdal voor de deur maken onze locatie zeer geschikt voor diverse activiteiten.

Er is voor elk wat wils in het ruime aanbod van Klein Oever. Houdt u van wandelen dan kiest u voor de speurtocht of het klootschieten in het mooie landschap. Speelt u liever bubbelvoetbal of een leuke spelshow? Ook dit is mogelijk op Klein Oever.

Trouwen op Klein Oever

De feestlocatie bij uitstek!

Op Klein Oever vier je de allermooiste bruiloft. Maak gebruik van de diverse zalen en mogelijkheden. 

Klaar voor een feestje?

Neem contact op

Of heeft u vragen over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op en wij zullen uw vragen beantwoorden. 

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.