Partycentrum

Bij ons kiest u het feest dat bij ú past!

In een van de gezellige Klein Oever zalen met originele entourage kunt u prima terecht voor elk feest!
Bij Klein Oever kunt u uw feest vieren op de manier zoals u dat wenst. We hebben geschikte zalen voor uw bruiloft, receptie, verjaardag, familie-, personeels-, of vrijgezellenfeest. U en uw gasten worden op gastvrije wijze onthaald. We bieden hierbij, indien gewenst, diverse originele activiteiten aan.

Uw feest bij Klein Oever!

U bent op zoek naar de perfecte locatie voor uw feest?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Zalen Partycentrum Klein Oever

Ons Partycentrum beschikt over een drietal zalen, variërend in grootte, elk geschikt voor diverse groepsgroottes. Zo is er een kroeg en hebben we een kleine- en een grote zaal. U verblijft met uw gasten als enige groep in één van deze zalen, zodat u echt uw eigen feestje kunt vieren! Bij bruiloften en grote partijen kunnen meerdere zalen gebruikt worden.

Bruiloften

Gaat u trouwen en zoekt u een mooie lokatie om uw gasten te verwelkomen? Dan is Partycentrum Klein Oever het ideale adres voor een onvergetelijke dag. Hoe groot uw groep gasten ook is, de zalen stralen, dankzij de entourage, altijd warmte en gezelligheid uit. Na een blik in één van onze zalen voelt u zich meteen welkom. Naast het gebruik van de zalen, kunnen we u ook culinair verrassen. Denk bijvoorbeeld aan een luxe hapjes arrangement of een feestelijk diner om met uw gasten nuttigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijk warm & koud buffet waarbij we alle heerlijkheden voor jullie bakken vanaf de barbecue. Kom gerust eens kijken en de mogelijkheden te bespreken!

Themafeesten

Partycentrum Klein Oever heeft keuze uit diverse actieve en orginele themafeesten welke u zowel indoor als outdoor aangeboden kunnen worden. Een themafeest kan een leuk middel zijn om de onderlinge band tussen collegae te versterken. Enkele aangeboden themafeesten van Partycentrum Klein Oever zijn de Highland Games, Apres ski party, Prairie Party, Poker Party Plus. Maar ook wanneer u eigen wensen of ideeën hebt, verzorgen wij graag het themafeest dat u wilt!

Personeelsfeest

Onze accommodatie leent zich perfect voor het organiseren van een onvergetelijke personeelsfeest. Een bedrijfsuitje kan goed gecombineerd worden met de themafeesten en onze arrangementen met buffet. Leer je collegae op een andere manier kennen dan zoals ze op het werk zijn. Onderneem leuke activiteiten en verleg je eigen grenzen! Bij Klein Oever hebben we genoeg mogelijkheden om ook uw personeelsfeest tot een succes te maken.