Familiedagen

Samen met uw gasten optimaal genieten

Omgeving

Klein Oever is gelegen in het prachtige Reestdal. Dit is een authentiek Beekdal waarin veel eeuwenoude elementen bewaard zijn gebleven. Bos, hei en boerenleven wisselen elkaar regelmatig af met als leidraad het riviertje ‘De Reest’. Deze vormt de natuurlijke grens tussen Drenthe en Overijssel. In de omgeving wisselen heide, bos en landbouw elkaar af. 

Geniet op Klein Oever!

U de gasten, wij de sfeer!

Met uw familie of vriendengroep een dag genieten op Klein Oever! Van jong tot oud en voor elk wat wils. Klein Oever biedt meerdere mogelijkheden voor de invulling van de dag. Gezellig samenzijn gecombineerd met één of meerdere leuke activiteiten en heerlijk eten maken uw dag tot een groot succes. 

Afhankelijk van de groepsgrootte kiezen we de zaal die bij u past. Deze zaal is exclusief voor uw groep gereserveerd. Elke zaal heeft een ruim terras. Aan de kids heeft u geen kind. Voor hen zijn er tal van speelmogelijkheden. Denk hierbij aan de schommels, klimtoestellen, trampoline, springkussen en sportvelden voorzien van voetbaldoeltjes.

Na de ontvangst met koffie en bijvoorbeeld cake, kruidkoek of gebak heeft u volop keuze uit heel veel activiteiten. Zowel binnen als buiten, zowel op ons eigen terrein als in het prachtige Reestdal. Voor jong en oud is er altijd iets te doen! Door de grote binnenaccommodatie zijn we voor veel activiteiten niet van het weer afhankelijk. Na de activiteit presenteren we een smaakvol buffet. Onderdeel hiervan zijn de prachtige huisgemaakte salades, het vlees uit het Reest- en Vechtdal, aangevuld met diverse heerlijkheden.

Het dagarrangement

Streekproducten en verse salades

• Buffet met 4 huisgemaakte salades: een frisse krieltjessalade, een caprese, een pasta-pestosalade en een goed gevulde groene bladsalade. Van de barbecue komen de malse kipfilet,  de runderhamburger, de varkenshaassaté, de spareribs en de barbecueworst. Dit alles aangevuld met frites, stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes. 

• Speciaal voor de kinderen zijn er kipnuggets, minifrikandelletjes, poffertjes en appelmoes.

• Dit arrangement is inclusief bier, wijn, fris en binnenlands gedistilleerd.

Uitbreidingen

+ 1 extra salade, 1 extra vleessoort en wedges

+ + 2 extra salades, 2 extra vleessoorten, zalm en wedges

Arrangementen

Klein Oever heeft nog veel meer mogelijkheden voor uw perfecte feest

Wilt u graag een ander arrangement? Bekijk hier de mogelijkheden.

Activiteiten

Voor jong en oud

Op Klein Oever bieden we diverse activiteiten aan om uw familiedag compleet te maken. Door het uitgestrekte terrein, de grote binnenaccommodatie en de prachtige ligging midden in het Reestdal zijn de mogelijkheden grenzeloos. 

U bepaalt zelf welke activiteit(en) u combineert met uw arrangement

Themafeesten

Gaat u voor de Schotse kilt, boerenkiel, skimuts of de cowboyhoed?

Op Klein Oever hebben wij diverse meerkampen met verschillende thema’s. Er is voor elk wat wils. Combineer een leuk themafeest met een passend arrangement.

Vraag de folder aan!

Kinderactiviteiten

Plezier voor de kinderen

Geniet onbezorgd met zicht op uw spelende kinderen terwijl u een heerlijk glaasje drinkt. Voor de kinderen is er op Klein Oever heel veel te doen. Ze kunnen zich vermaken in de speeltuin, op het sportveld lekker voetballen en volleyballen of springen op de trampoline.

Klein Oever kan extra activiteiten aanbieden waaronder:

– Het springkussen
– De klimmuur
– Een rondje op de pony
– Broodjes bakken bij het kampvuur
– Escape room

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.