Activiteiten

Plezier met elkaar

Activiteiten

Uw feest word nog leuker met een activiteit.

De grote binnenaccomodatie, het uitgestrekte terrein met het prachtige Reestdal voor de deur maakt onze locatie zeer geschikt voor diverse activiteiten.

Er is voor elk wat wils in het ruime aanbod van Klein Oever. Houdt u van wandelen dan kiest u voor de speurtocht of het klootschieten in het mooie landschap.

Archery Attack

Een intensief spel dat eigenlijk een kruising is tussen boogschieten, paintball en trefbal. Er strijden twee teams tegen elkaar, waarbij het de bedoeling is om je tegenstanders zo vaak mogelijk te raken. De speciale pijlen zijn voorzien van een zachte foampunt waardoor het een spannend spel is en het geen pijn doet wanneer je geraakt wordt.

Spelshows

Bekend van tv!

Klein Oever biedt diverse mogelijkheden op het gebied van spelshows.

Van de ‘Pubquiz’ tot ‘Minute to win it’, van ‘Wie is de Mol’ tot ‘Expeditie Robinson’.  Ga in deze spelshows de strijd aan met je vrienden of familie en maak kans op mooie prijzen!

Vraag de folder aan!

Bubbel voetbal

Met bubbelvoetbal kunnen verschillende, leuke, hilarische spelvarianten gespeeld worden. Bewapend met een grote bubbel om je heen probeer je al beukend, vallend en rollend de voetbal in het doel te krijgen.

Arrangementen

Bekijk hier de mogelijkheden voor bij uw feest.

Van een heerlijke barbecue arrangement tot aan een koud en warm buffet, bij Klein Oever is alles mogelijk.

Boek hier je feest of partij!

Themafeesten

Uw gehele feest in een uniek thema?

Op Klein Oever hebben wij diverse meerkampen met verschillende thema’s. Er is voor elk wat wils. Combineer een leuk thema met een passend arrangement.

Gaat u voor de Schotse kilt, boerenkiel, skimuts of de cowboyhoed? Het kan allemaal!

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.