Arrangementen

Bij alle door Klein Oever aangeboden arrangementen gaan wij ervan uit dat u minimaal vijf uur onze gast bent. Uw gasten kunnen onbeperkt eten en drinken en naar keuze aan één of meer spannende en ontspannende activiteiten meedoen. De tijdsduur kan vooraf verlengd worden en bij het samenstellen van een arrangement is met vrijwel al uw individuele wensen rekening te houden, ook met een eventuele overnachting.

Voor de diverse arrangementen geldt dat het assortiment dranken in onbeperkte mate kan worden geserveerd en uiteraard aan te vullen is met onze voorraad buitenlands gedistilleerd. Of u nu kiest voor barbecue of buffet, ter afsluiting kunnen wij u een keur aan overheerlijke nagerechten presenteren.

Kijk snel verder om te zien wat voor heerlijke arrangementen wij u kunnen bieden…

Arrangement A: Koud & warm buffet

Arrangement A biedt elk van uw gasten een met zorg samengestelde dis van vleesgerechten zoals kipfilet, spare-ribs, biefstuk en sate van de haas bereid door ons vanaf de barbeque. Dit arrangement wordt begeleid door in eigen huis gemaakte salades zoals kip-pestosalade, krieltjessalade en normandische salade. Daarnaast vindt u op het buffet potato wedges, vlaamse frieten, een vijftal sauzen, volop stokbrood  en huisgemaakte kruidenboter.

Arrangement B: Koud & warm buffet

Arrangement B is gelijk aan arrangement A, maar wordt aangevuld met speklapjes en een in katenspek gewikkeld varkenshaasje.

Daarbij wordt, als bijgerecht, heerlijk frisse en verse fruitsalade geserveerd.

Heel bijzonder bij dit arrangement is de beenham of (vanaf 50 personen) het hele speenvarken welke in een antieke trog op het buffet wordt gepresenteerd. Beiden worden voor u tijdens het buffet gesneden en geserveerd.

Arrangement C: Winterbuffet

Arrangement C laat u genieten van een overheerlijk en ontzettend origineel winterbuffet. Dit buffet bestaat uit een boerenkoolschotel in laagjes met gehakt, een zuurkoolstamppot uit grootmoeders tijd met ananas en rozijntjes, een hutspotschotel ontbreekt natuurlijk niet en daarbij nog de heerlijke hachée met rode kool en puree.

Ook laten we u tijdens het winterbuffet genieten van Tiroler Gröstl, een fantastisch Alpengerecht, aangevuld met heerlijke stoofpeertjes.

Dit alles wordt begeleid door een vleesvariatie van slagersrookworst, speklapjes, spare-ribs, gehaktballen (uit eigen keuken uiteraard), casselerrib en een schaal uitgebakken spekjes.

Kortom, een originele aanrader! Ook heerlijk in de herfst of het vroege voorjaar.

Arrangement D: Koud & warm buffet

Bij het Klein Oever Partycentrum Arrangement D draait alles om een fantastisch verzorgd koud en warm buffet. U kunt genieten van diverse huisgemaakte salades waaronder huzaren-, tonijn-, rundvlees-, zalm- en krieltjessalade. Daarnaast een tropische fruitspiegel, uitgebreide visschotels met garnalen, haring, mosselen en diverse soorten gerookte vis.

De schaal met meloen en Schwartzwalderschinken wordt begeleid door verschillende luxe hapjes en diverse vleeswaren. De warme hapjes bestaan uit gehaktballetjes in ketjapsaus, gemarineerde saté in saus, kip in pittige kaassaus, fricandeau met champignons en aardappel gratin. Verder nog een vijftal sauzen en volop stokbrood, roomboter en kruidenboter.

Arrangement E: Mexicaans/Prairie

Wanneer u kiest voor arrangement E vindt u bij binnenkomst op tafel een schaal met tacochips en diverse sausjes. Daarna volgt een compleet buffet met de combinatie van gerechten uit de Mexicaanse keuken en de maaltijden van de prairie.

Uw gasten kunnen zelf met de diverse gerechten van het buffet heerlijke gevulde tortilla’s, taco’s en pitabroodjes maken. Op het buffet vindt u tevens verschillende soorten bereid vlees, onder andere: gekruid gehakt, Fajita’s de carne en Pollo en Ajillo.
Verder zongerijpte tomaatjes, stukjes komkommer, ananas, watermeloen, stukjes maïskolf in honingsaus, diverse salsa’s en stokbrood met kruidenboter. En voor de grote trek: een warme schotel van hot kidney beans.

Arrangement F: Warme en koude hapjes

Zijn uw gasten niet van die grote eters of hebben ze al gegeten, kies dan voor Arrangement F. Wij gaan regelmatig rond met heerlijke originele hapjes. Vier keer met een koude huisgemaakte versnapering en twee keer met warme gerechtjes.

Wilt u het arrangement uitbreiden, dan kan dat natuurlijk ook.
Denkt u bijvoorbeeld eens aan een broodje warm vlees of een overheerlijk ijsbuffet.

Arrangement G: Bruiloftsarrangement

Bij arrangement G, het Bruiloftsarrangement, beginnen we de avond met koffie met een overheerlijk taartenbuffet of gesorteerd gebak. Gedurende de avond volgt een uitgebreid hapjesarrangement met erg luxe hapjes, waarbij we ervan uit gaan dat u vier en een half uur bij ons te gast bent.
Er wordt vier keer met een warme en drie keer met een koude versnapering rondgegaan. Tijdens dit arrangement zijn alle drankjes (binnenlands gedistilleerd) inbegrepen!

Dit is het basisarrangement van waaruit we samen met u een maatwerkarrangement kunnen samenstellen. Denkt u bijvoorbeeld aan een ijshoorntje als tussendoortje of een heerlijk broodje warme beenham vanaf de barbecue..