Kerstdiner

Kerst-dessert
PHOTO-2023-01-02-09-41-37 5

Volwassenen € 47,50

Kinderen van 4 – 10 jaar € 21,50

Prijzen zijn excl. consumpties

1e en 2e kerstdag geopend

Het leukste en lekkerste kerstbuffet in het Reestdal

In ons prachtige restaurant staat op 1e en op 2e kerstdag vanaf 17:00 uur een uitgebreid buffet klaar voor het hele gezin. Met kerst zijn wij speciaal voor de feestdagen geopend! Viert u kerst dus met het gezin, uw vrienden of met de hele familie, bij Buffetrestaurant Klein Oever bent u hiervoor aan het juiste adres! (Kinder)plezier, kwaliteit en gastvrijheid gaan hierbij hand in hand.

Heerlijk buffet

Er staat een heerlijk buffet voor u klaar, van soepen, koude voorgerechten tot desserts. Door onze jarenlange ervaring, zullen specifieke Klein Oever specialiteiten van de keuken, zeker niet van het buffet verdwijnen. Welbekend zijn onder andere onze kip-pesto salade, krieltjes salade, visspiegel, kip in ‘Klein Oever’ saus en spareribs à la Klein Oever! Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: er is een speciaal kinderbuffet met onder andere poffertjes, snack spiesjes en frietjes. Nog leuker is het natuurlijk om je eigen pizza te maken in de speciale kinderhoek.

Activiteiten voor de kinderen

Bij Klein Oever zullen kinderen zich niet vervelen. Er zijn tal van mogelijkheden voor vermaak. Op de ‘rolder-de-bolder’ speelzolder kan naar hartenlust worden geknutseld, kunnen er games worden gespeeld of naar een film worden gekeken in een echte (kinder)bioscoop! Uiteraard is hierbij begeleiding aanwezig. In de manege kunnen de kinderen onder begeleiding wisselende activiteiten doen; ponyrijden, springen op het luchtkussen etc. Ouders kunnen dan even onbezorgd genieten van de heerlijke en mooi gepresenteerde gerechten van Buffetrestaurant Klein Oever.

Reserveren

Wilt u bij Klein Oever de kerstdagen vieren, reserveer dan snel… wij zouden het vervelend vinden als we u moeten teleurstellen. Reserveren kan telefonisch via 0523-649204, per mail naar info@kleinoever.nl of via het boekingsmenu op deze pagina.

Bij uw reservering zullen wij het volgende noteren:
Naam, telefoonnummer, aantal personen, eventueel aantal kinderen en verwachte aankomsttijd op Klein Oever.

Reserveren