Overnachten

in de safaritenten

Overnachten in de safaritenten

Een complete locatie in 5 tenten met luxe.

De 5 mooie ruime safaritenten met luifel staan op houten vlonders.

In de tenten zijn 36 slaapplaatsen. De verdeling van het aantal bedden is eventueel aan te passen zodat u met de verdeling jongens en meisjes correct uit komt. Vóór elke tent is een grote houten vlonder die is voorzien van picknicktafels. Tussen de tenten is een gezellige kampvuurplaats aanwezig. In de tenten zijn douches en toiletten gesitueerd. De recreatietent is voorzien van een grote keuken, bar en gezellige zithoek voorzien van tv en muziekinstallatie. Tot slot is er natuurlijk een buitenkeuken met houtgestookte pizza oven en een barbecue om de maaltijden eventueel buiten te bereiden.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Klein Oever kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Bij het tentenkamp zijn een houtgestookte pizza oven en Afrikaanse braai (barbecue) aanwezig om gezellig samen buiten te koken. Het aangelegen sportveld met voetbaldoeltjes leent zich uitstekend voor allerlei sport en spel activiteiten. De speeltuin met schommels, een klimrek en trampoline zijn natuurlijk aanwezig. Ook kunt u kosteloos gebruik maken van ons eigen zwembad of maak een gezellig kampvuur bij de kampvuurplaats.

Verblijfsmogelijkheden

In de safaritenten kunt u verblijven op basis van zelfverzorging of op basis van een verzorgd verblijf. Als u bij ons verblijft op basis van verzorging dan regelen wij voor u de diverse maaltijden en is er voor de kinderen ranja beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van koffie en thee voor de begeleiding. Wij serveren ’s ochtends en tijdens de lunch brood met vleeswaren, kaas en diverse zoetwaren. Tijdens de lunch is er verder nog een warme snack. Het diner bestaat uit een driegangenmenu met soep vooraf, een hoofdmaaltijd met aardappelen, groente en vlees en natuurlijk een dessert als afsluiting.

Genoeg te beleven
tijdens het schoolkamp

Overnachten met meer dan 36 personen? Kijk eens naar onze gezellige kampeerboerderij!