Overnachten

in de safaritenten

Overnachten in de safaritenten

Terug naar de basis maar met een beetje luxe.

De mooie ruime safaritenten met luifel staan op houten vlonders.

In de tenten zijn 30 slaapplaatsen. De verdeling van het aantal bedden is eventueel aan te passen zodat u met de verdeling jongens en meisjes correct uit komt. Vóór elke tent is een grote houten vlonder die is voorzien van picknicktafels. Tussen de tenten is een gezellige kampvuurplaats aanwezig. In het naast de tenten gelegen sanitair gebouw zijn douches en toiletten gesitueerd. Tot slot is er natuurlijk een buitenkeuken om de maaltijden te bereiden.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Klein Oever kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Bij de boerderij zijn een basketbalpleintje, sportveld met volleybalnet en een speeltuin met schommels, ringen en een klimrek aanwezig. Natuurlijk kunt u kosteloos gebruik maken van ons eigen zwembad.

Verblijfsmogelijkheden

In de safaritenten kunt u verblijven op basis van zelfverzorging of op basis van een verzorgd verblijf. Als u bij ons verblijft op basis van verzorging dan regelen wij voor u de diverse maaltijden en is er voor de kinderen ranja beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van koffie en thee voor de begeleiding. Wij serveren ’s ochtends en tijdens de lunch brood met vleeswaren, kaas en diverse zoetwaren. Tijdens de lunch is er verder nog een warme snack. Het diner bestaat uit een driegangenmenu met soep vooraf, een hoofdmaaltijd met aardappelen, groente en vlees en natuurlijk een dessert als afsluiting.

Genoeg te beleven
tijdens het schoolkamp

Overnachten met meer dan 30 personen? Kijk eens naar onze gezellige kampeerboerderij!