Overnachten

in de boerderij

Overnachten in de boerderij

Slapen in de kampeerboerderij?

De oorspronkelijke boerderij bij Klein Oever is verbouwd tot groepsaccommodatie. Er zijn slaapplaatsen voor 56 personen waarbij de slaapzalen verschillend van grootte zijn. Er zijn zeven kleinere kamers met respectievelijk vier, zes of acht slaapplaatsen in de vorm van stapelbedden en er is een grote slaapzaal voor 18 personen. Door de variatie in kamers deelt u gemakkelijk de verschillende leerlingen in. De meisjes kunnen zo apart slapen van de jongens.

De boerderij beschikt over een gezellige zitruimte annex eetruimte, twee sanitaire ruimten en een volledig ingerichte keuken voorzien van kookeiland, industriële vaatwasser, een combimagnetron en frituur. U kunt er voor kiezen tijdens het verblijf zelf te koken, maar u kunt uw maaltijden ook volledig door ons laten verzorgen. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en diner graag.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Klein Oever kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Bij de boerderij zijn een basketbalpleintje, sportveld met voetbaldoeltjes en een speeltuin met schommels, ringen, een trampoline en een klimrek aanwezig. Natuurlijk kunt u kosteloos gebruik maken van ons eigen zwembad.

Verblijfsmogelijkheden

In de boerderij kunt u verblijven op basis van zelfverzorging of op basis van een verzorgd verblijf. Als u bij ons verblijft op basis van verzorging dan regelen wij voor u de diverse maaltijden en is er voor de kinderen ranja beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van koffie en thee voor de begeleiding. Wij serveren ’s ochtends en tijdens de lunch een broodmaaltijd met vleeswaren, kaas en diverse zoetwaren. Tijdens de lunch is er verder nog een warme snack. Het diner bestaat uit een driegangenmenu met soep vooraf, een hoofdmaaltijd met aardappelen, groente en vlees en natuurlijk een dessert als afsluiting.

Genoeg te beleven
tijdens het schoolkamp

Overnachten met meer dan 56 personen? Kijk eens naar onze ludieke huifkarren!