Overnachten

in de huifkarren

Overnachten in de huifkarren

Slapen op een ludieke locatie?
Dát kan bij ons…

Met z’n vieren slapen in een gezellige huifkar, dat kan bij Klein Oever. Voor groepen vanaf 50 tot 80 personen hebben wij op het terrein 20 huifkarren staan. Deze huifkarren staan rondom de recreatiezaal waar de deelnemers de gehele dag kunnen spelen, lezen, knutselen en waar een gezellige bonte avond en heuse disco tot de mogelijkheden behoren. Tussen de huifkarren ligt een mooi terras met kampvuur plaats voor een gezellige avond! De recreatiezaal biedt uitzicht over het grote sportveld waar de deelnemers zich kunnen vermaken met het volleybalnet, de voetbaldoeltjes, trampoline en andere attributen.

Faciliteiten

Tijdens uw verblijf op Klein Oever kunt u gebruik maken van diverse faciliteiten. Bij de boerderij zijn een basketbalpleintje, sportveld met volleybalnet en een speeltuin met schommels, ringen en een klimrek aanwezig. Natuurlijk kunt u kosteloos gebruik maken van ons eigen zwembad.
De recreatiezaal is voorzien van een muziekcomputer, geluidsinstallatie, discoverlichting en beamer.

Verblijfsmogenlijkheden

Het verblijf in de huifkarren kan op basis van verzorging. U kunt zelf aangeven of u er voor kiest om alleen de maaltijden van ons af te nemen of een compleet programma samen te stellen. Zo heeft u alle tijd om zich te richten op de deelnemers terwijl wij voor jullie het ontbijt, lunch en diner verzorgen. Wij serveren ’s ochtends en tijdens de lunch een broodmaaltijd met vleeswaren, kaas en diverse zoetwaren. Tijdens de lunch is er verder nog een warme snack. Het diner bestaat uit een driegangenmenu met soep vooraf, een hoofdmaaltijd met aardappelen, groente en vlees en natuurlijk een dessert als afsluiting. 

Als u bij ons verblijft op basis van verzorging dan regelen wij voor u de diverse maaltijden en is er voor de kinderen ranja beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van koffie en thee voor de begeleiding. 

Genoeg te beleven
tijdens het schoolkamp

Overnachten met meer dan 80 personen? Door een combinatie te maken van de verschillende overnachtingsmogelijkheden zijn wij goed in staat om grotere groepen te ontvangen