Trouwzalen

Voor elke bruiloft een prachtige zaal

De perfecte locatie

De verschillende zalen op Klein Oever bieden plaats aan trouwerijen van 15 tot en met 350 personen.

Door het combineren van 2 van de prachtige Klein Oever zalen kunt u de gehele dag op Klein Oever verblijven. Geniet met uw daggasten van een heerlijk diner in de ene zaal en vier uw huwelijksfeest in de andere.

Grote zaal

Deze spectaculaire zaal is de trots van Klein Oever. Door het gebruik van natuurlijke materialen is deze zaal zeer warm en sfeervol ingericht. Deze zaal leent zich uitstekend voor feesten vanaf 120 personen. De afwisseling van zitmogelijkheden in combinatie met de statafels zorgt ervoor dat elke gast zijn plek weet te vinden. Vanaf de grote robuuste bar in het midden van de zaal serveren wij de heerlijkste drankjes. Het podium biedt voldoende plaats aan de band of DJ, met de dansvloer ervoor komt het zeker goed! De prachtige kroonluchters zorgen voor een romantische sfeer.

Kleine zaal

In de kleine zaal kunt u overdag heerlijk genieten met uw daggasten. De zaal is warm van uitstraling en heeft een prachtig uitzicht over de speelvelden en attributen voor de eventueel aanwezige kinderen. Het terras voor de zaal is voorzien van statafels en zitgelegenheid. Vanuit de aangesloten buffetruimte serveren we de heerlijkste huisgemaakte gerechten. 

Maar ook in de avond kunt u hier natuurlijk terecht! Tot 120 personen viert u hier een geweldig huwelijksfeest met uw gasten. We richten de zaal in met statafels en stamtafels en buiten knappert een prachtig kampvuurtje.

Vraag de folder aan!

Kroeg

Onze gezellige bruine kroeg biedt al plaats aan gezelschappen vanaf 15 personen. Zo kunt U hier terecht met een klein huwelijksfeest dat toch groots gevierd moet worden. Voor de zaal is natuurlijk een terras gelegen waar jullie in de luwte van de bomen kunnen vertoeven. Vanuit de speciaal ingerichte buffetruimte komen de heerlijke geuren van de Klein Oever gerechten u al tegemoet. In de nabijheid van deze zaal zijn schommels en klimtoestellen aanwezig voor de eventueel aanwezige kinderen.

Maak een afspraak

Samen maken wij van jullie trouwerij een droomfeest

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Graag gaan we in gesprek om jullie wensen te bespreken.