Avondarrangement

Tot in de late uurtjes...

Feest

Een prachtige zaal vormt het decor voor jullie trouwfeest!

De avondgasten kunnen worden ontvangen met koffie, thee, Deens gebak met slagroomsoesjes of een feestelijke welkomstcocktail. De muziek gaat aan, het licht wordt gedempt en de voetjes gaan van de vloer.

Gedurende het feest komen wij maar liefst acht keer langs met hapjes. Vier keer met een warme versnapering en vier keer met een koud hapje, vers en huisgemaakt. Uw gasten hebben volop keuze uit ons ruime assortiment. Dit arrangement kunnen we natuurlijk aan jullie wensen aanpassen. Wat te denken van een smakelijk broodje warme beenham met honingmosterdsaus of bijvoorbeeld een puntzak frites? 

Vraag de folder aan!

Extra verwennen!

Een verrassend hapjes arrangement dat uw verwachtingen overtreft.

Een andere mogelijkheid is om de gasten te verwennen met diverse kleine, luxe gerechtjes. Wij serveren jullie gasten een prachtige gambaspies in chilisaus, een stukje zalm met dillesaus, ossenhaaspuntjes met gorgonzolasaus, varkenshaasmedaillon in champignonroomsaus en een lamsrack in honingtijmsaus. Daarnaast komen wij tweemaal rond met een assortiment koude hapjes. 

De avond wordt na maar liefst vier en half uur afgesloten met koffie en een bonbon, aangeboden door Klein Oever.

Voetjes van de vloer...

Een dj of band maakt uw feest compleet!

Een goed feest is natuurlijk niet af zonder band of DJ. Heeft u hier zelf nog geen ideeen voor? Wij helpen u graag! Zo kunnen jullie samen met de gasten dansen tot in de late uurtjes!

Maak een afspraak

Samen maken wij van jullie trouwerij een droomfeest

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Graag gaan we in gesprek om jullie wensen te bespreken.