Dagarrangement

Samen met uw gasten optimaal genieten

Omgeving

Klein Oever is gelegen in het prachtige Reestdal. Dit is een authentiek beekdal waarin veel eeuwenoude elementen bewaard zijn gebleven. Bos, hei en boerenleven wisselen elkaar regelmatig af met als leidraad het riviertje ‘De Reest’. Deze vormt de natuurlijke grens tussen Drenthe en Overijssel. Op nog geen 3 kilometer van Klein Oever staat de Reestkerk. Een prachtige monumentale kerk die zich perfect leent voor de kerkelijke inzegening van jullie huwelijk.

Genieten van begin tot eind

U de gasten, wij de sfeer!

Bij aankomst op onze locatie worden jullie gasten natuurlijk goed verzorgt ontvangen.

Dit kan natuurlijk met koffie, thee en het aansnijden van de bruidstaart maar ook met een spetterend proostmoment met bubbels! 

Na de felicitaties en het maken van de familie foto’s genieten jullie van een heerlijk huisgemaakt buffet. De mogelijkheden om jullie gasten extra te verwennen met een dessert zijn er natuurlijk ook! 

Kortom een dag om nooit te vergeten

Heerlijk dineren

Vecht- en Reestdalbuffet

Samen met jullie gasten genieten van een heerlijk barbecuebuffet. Het vlees voor op de barbecue bestaat uit producten uit het Vecht- en Reestdal. Er is volop keuze uit streekproducten die onze kok voor jullie bereidt. Het buffet bestaat uit diverse vleesgerechten en zalm. Hierbij presenteren we zes prachtige huisgemaakte salades. De frites, wedges, stokbrood met kruidenboter en de diverse sausjes maken dit buffet compleet.

Willen jullie de gasten extra verrassen, dan is dit buffet uit te breiden met lekkere katenhaasjes, een verse fruitsalade. Om het helemaal compleet te maken, een heerlijke beenham of zelfs een compleet scharrelspeenvarken.

Koud en warm buffet

Een smaakvol assortiment van vele warme en koude gerechten en een prachtige presentatie maken dit buffet zeer compleet. Na een heerlijke soep kunnen jullie een keuze maken uit diverse huisgemaakte salades, een zeer uitgebreide visspiegel en een vleeswaren-tapasplank, kleine luxe hapjes en een exotische fruitspiegel. 

Daarnaast presenteren we een keur aan heerlijke vleesgerechten en een aardappelgratin. Dit alles gaat gepaard met diverse sausjes, stokbrood met kruidenboter en frites.

Vraag de folder aan!

Dessert

Lekker nagenieten!

Na het diner wordt het genieten van een onvergetelijk dessert. Wordt het een uitgebreid dessertbuffet? Hierbij worden verschillende heerlijkheden gepresenteerd, waaronder diverse soorten ijs, vers fruit, slagroom, chocolademousse, bavarois, een soesjestoren en natuurlijk een grote hoeveelheid toppings om zelf te garneren.

Of kiezen jullie voor een prachtig opgemaakt bord ijs met vers fruit en slagroom? Zelfs een spectaculaire  ijsbruidstaart behoort tot de mogelijkheden. De nagerechten vormen een geweldige afsluiting van uw diner!

Maak een afspraak

Samen maken wij van jullie trouwerij een droomfeest

Benieuwd naar onze locatie en de mogelijkheden? Graag gaan we in gesprek om jullie wensen te bespreken.