Arrangementen

Tijdens uw verblijf op Klein Oever kunt u in overleg met ons uw verblijf veraangenamen door verschillende extra activiteiten te organiseren!
Enkele mogelijkheden uit de arrangementen die we u kunnen aanbieden:

Paardrijden
Vind u het leuk om een keer op een echt paard te zitten en les te krijgen van een deskundige instructeur, dan bent u op Klein Oever aan het juiste adres. Geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.
€ 10,- p.p.

Prairie Party
Beleef een avontuur in het wilde westen met o.a. scalpenrace, lassowerpen, boogschieten, sombrerospel en niet te vergeten de levende schiettent!
€ 15,- p.p.

Klootschieten
Het oerhollands spel waerbij je gewapend met bal en hark op pad gaat om een prachtig parcours door het Reestdal af te leggen in zo min mogelijk worpen.
€ 4,50 p.p.

Kralentocht
Met een houten kralenketting wordt je in groepjes begeleid door de prachtige omgeving van het Reestdal.
€ 2,50 p.p.

Boerengolf
Gewapend met een klomp-club trekt u over het grasveld. Wie put de ludieke holes in zo min mogelijk slagen??
€ 6,-p.p.

GPS tocht
Via GPS erop uit trekken door de praachtige omgeving van het Reestdal.
€ 12,50 p.p.

Zeskamp
Een leuke en sportieve middag die de teamgeest en de samenwerking bevordert, met onderdelen als een skelterrace, dronkemansrace en ‘blij dat ik glij’.
€ 75,- voor een ochtend of middag

Sport- en spelmateriaal
Maak gebruik van onze verzameling sport- en spelmaterialen. Zo hebben we hockeysticks, basketbal-, voetbal- en volleybalmateriaal. Kortom, u heeft alles om uw verblijf tot een sportief spektakel te maken.

Verder zijn er diverse fiets- en wandelroutes op aanvraag verkrijgbaar.
In de omgeving van Klein Oever zijn er ook tal van bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, zoals Educatief centrum De Wheem, Atfractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Dierenpark Emmen, Tuinen van Mien Ruys, een wijnproeverij bij de Reestlandhoeve en nog veel meer!

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, suggesties of boekingen.
Graag maken we een afspraak met u om aan eventuele verdere wensen te kunnen voldoen.