Activiteiten

Verschillende extra activiteiten

Bekijk hier de complete prijslijst

Activiteiten

boogschieten

kijk wie er het beste kan mikken van de groep!

een cursus boogschieten voor jong en oud.

vanaf € 17,50 p.p.

Escape box

Minder mooi weer of zin in een goede puzzel vraag naar onze escapebox. los de puzzels als eerste op en win van de familie!

€ 19,50 per box

Prairie Party

Beleef een avontuur in het wilde westen met o.a. scalpenrace, lassowerpen, boogschieten, sombrerospel en niet te vergeten de levende schiettent!

€ 15,- p.p.

Spelshows

Voor de avond op zoek naar een gezellige quiz met quizmaster? vraag naar onze spelshows zoals ‘Ik hou van Holland, Jongens tegen de meisjes of Minute to win it

vanaf 17,50 p.p.

Klootschieten

Het oerhollands spel waerbij je gewapend met bal en hark op pad gaat om een prachtig parcours door het Reestdal af te leggen in zo min mogelijk worpen.

€ 4,50 p.p.

Bubbelvoetbal

Voetballen maar dan anders, kruip in je bubbel en scoor!

vanaf € 17,50 p.p.

In de omgeving

Geniet actief van het Reestdal

Verder zijn er diverse fiets- en wandelroutes op aanvraag verkrijgbaar. In de omgeving van Klein Oever zijn er ook tal van bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, zoals Educatief centrum De Wheem, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Dierenpark Emmen, Tuinen van Mien Ruys, een wijnproeverij bij de Reestlandhoeve en nog veel meer!

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, suggesties of boekingen. Graag maken we een afspraak met u om aan eventuele verdere wensen te kunnen voldoen.

Boek de accommodatie

Kom naar Klein Oever, geniet van de natuur, doe leuke activiteiten en maak heel veel plezier!