Activiteiten

Verschillende extra activiteiten

Bekijk hier de complete prijslijst

Activiteiten

Paardrijden

Vind u het leuk om een keer op een echt paard te zitten en les te krijgen van een deskundige instructeur, dan bent u op Klein Oever aan het juiste adres. Geschikt voor jong en oud, van beginners tot gevorderden.

€ 10,- p.p.

Escape room

Laat jezelf opsluiten in onze escape room caravan met 4 kamers. Kom jij er op tijd uit?

€ 75,- p.u.

Prairie Party

Beleef een avontuur in het wilde westen met o.a. scalpenrace, lassowerpen, boogschieten, sombrerospel en niet te vergeten de levende schiettent!

€ 15,- p.p.

Klimmuur

Klim naar grote hoogte op onze opblaasbare klimmuur.

€ 75,- p.u.

Klootschieten

Het oerhollands spel waerbij je gewapend met bal en hark op pad gaat om een prachtig parcours door het Reestdal af te leggen in zo min mogelijk worpen.

€ 4,50 p.p.

Kralentocht

Met een houten kralenketting wordt je in groepjes begeleid door de prachtige omgeving van het Reestdal.

€ 2,50 p.p.

In de omgeving

Geniet actief van het Reestdal

Verder zijn er diverse fiets- en wandelroutes op aanvraag verkrijgbaar. In de omgeving van Klein Oever zijn er ook tal van bezienswaardigheden die een bezoekje waard zijn, zoals Educatief centrum De Wheem, Attractiepark Slagharen, Avonturenpark Hellendoorn, Dierenpark Emmen, Tuinen van Mien Ruys, een wijnproeverij bij de Reestlandhoeve en nog veel meer!

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, suggesties of boekingen. Graag maken we een afspraak met u om aan eventuele verdere wensen te kunnen voldoen.

Boek de accommodatie

Kom naar Klein Oever, geniet van de natuur, doe leuke activiteiten en maak heel veel plezier!