BBQ- en ontbijt arrangementen

van Klein Oever

Onbezorgd genieten tijdens uw verblijf

Samen met vrienden, familie of collega's

Tijdens uw verblijf kunnen wij verschillende maaltijden voor u verzorgen. Zo geniet u optimaal met elkaar van het weekendje weg.

Ontbijt

Broodjes en andere lekkernijen

Broodfestijn

Geniet van een heerlijk ontbijt dat bestaat uit diverse broodsoorten, harde en zachte bolletjes, crackers en verse croissants. Beleg deze met diverse vleeswaren, kazen en zoetigheid. Natuurlijk kan een gekookt ei niet ontbreken en ook aan de yoghurt met muesli en honing is gedacht.

Wij zorgen ervoor dat alles om 09:00 klaar staat in uw accommodatie en halen rond 11:00 de spullen graag weer voor u op.

Inclusief koffie, thee, melk, karnemelk en jus d’orante

kosten per persoon: € 12,50 

Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen de helft van de prijs

BBQ Arrangement

Lorem Ipsum (afgekort: lipsum) is de benaming van een tekst die vaak door drukkers, zetters, grafisch ontwerpers en dergelijke gebruikt wordt om te kijken hoe een tekst of lettertype eruit ziet, bijvoorbeeld in letterproeven, op een webpagina of op een kaft van een boek.

BBQ-Arrangement

Verse producten uit het Reest- en Vechtdal

Wij staan bekend om onze heerlijke barbecue arrangementen met verse huisgemaakte salades en heerlijk vlees uit onze omgeving.

We verzorgen graag voor u een diner bestaande uit 4 huisgemaakte salades (Pesto-pastasalade, frisse krieltjessalade, gevulde groeneblad salade en een caprese)  5 verschillende soorten vlees (4 stuks per persoon, kipfilet, barbecueworst, spare-rib, saté van de varkenshaas en een runderburger) Stokbrood met kruidenboter en diverse sausjes.

U kunt het vlees bereiden op de aanwezige barbecue op houtskool, dit geeft een heerlijke smaak aan de producten.

Na afloop halen we de diverse schalen weer bij u op.

Kosten per persoon: € 20,50

Kinderen van 4 t/m 11 jaar betalen de helft van de prijs

Maak een afspraak

Wilt u onze locatie zelf ervaren? Maak dan een afspraak en we laten u graag onze locatie zien.