De activiteiten

Wat gaan we doen

Vraag de survivalkamp
folder direct aan

Klimmen, kanovaren en boogschieten

Tijdens het survivalkamp leer je gebruik te maken van verschillende technieken. Zo kun je na afloop navigeren op GPS locatie’s of maak gebruik van een kompas. Na een ochtend oefenen op het terrein van Klein Oever zetten we jullie ’s middags (onder begeleiding) af in het natuurgebied. Probeer de weg terug maar te vinden. 

Ook leer je alles over de mountainbike. Hoe maak je handig gebruik van de remmen, fiets je het beste een bocht en overwin je obstakels. ’s middags trekken we het Reestdal in om een prachtige tocht te fietsen. 

Naast de activiteiten die we vanaf Klein Oever organiseren nemen we jullie mee naar een Klim/klauterpark aan de Regge. Hier overwinnen we diverse touwbanen, balansoefeningen en in de middag gaan we met een kano de Regge op. Een mooie vaartocht door de natuur.

Natuurlijk kunnen we nog
veel meer organiseren.

Je leert vuur maken via verschillende technieken, gebruik vuursteen, een microscoop of firesticks. Klim op onze eigen 12 meter hoge klimmuur naar de top of richt je pijl en boog op de roos. Kortom, een compleet programma met alles erop en eraan. 

Tussendoor is er tijd voor sport en spel. Klein Oever beschikt over 2 grote sportvelden voorzien van doeltjes, volleybalnetten en speeltoestellen. Zelfs een eigen zwembad is op het terrein gelegen. Dit zorgt regelmatig voor heerlijke verkoeling tussen het survivallen door! 

Aan het einde van de week is het dan zover DE BIVAK! al je geleerde skills moeten in de praktijk worden gebracht. s’ochtends ga je in teams aan de gang om de materialen voor een bivak bij elkaar te verdienen. Lukt het jullie om de bivak zo gemakkelijk mogelijk te maken? Zorg ervoor dat je in de ochtend extra Klein Oever euro’s verdiend. Zo kun je namelijk voorkomen dat er tijdens het avond eten en ontbijt een uitgebreide maaltijd op de boomstronk komt te staan in het bos.

Juvigo Survivalkampen

Survivalkamp nieuws

Wil je op de hoogte blijven van alle leuke acties en activiteiten? Schrijf je dan nu in voor onze nieuwsbrief!