Startlijsten en Uitslagen

Hieronder worden de startlijsten en uitslagen gepubliceerd van de onderlinge wedstrijden van Klein Oever. Let op dat alle paarden en tijden onder voorbehoud zijn. Kijk daarom altijd de avond van te voren op www.kleinoever.nl voor de laatste wijzigingen. Zelfs tot op de dag zelf kunnen deze factoren wijzigen.
Wij wensen iedereen veel succes bij de wedstrijd

Startlijsten en uitslagen

Startlijsten:

Proeven voor de Pas de Deux:
Proef 1: Stap, draf
Proef 2: Stap, draf, galop

Deze kan nog wijzigen, dus kijk zaterdag avond nog op internet voor de nieuwe startlijst. Wanneer je dit doet, ververs even de website voor het laatste overzicht.

Uitslagen:

Manege Kampioenschap 2016-2017

Vanaf de F3 tot en met de F6 is er het aanstormend talenten kampioenschap zowel bij de jeugd al bij de volwassenen. Dit kampioenschap is in combinatie met de vaardigheidsproeven en het oefenspringen. Vanaf de F6 doe je mee aan het manege kampioenschap, hier wordt gecombineerd met de springwedstrijden.

De 2 beste resultaten uit de F proeven over het hele seizoen samen met het beste resultaat uit de VA/OS of de S proeven zijn de kwalificatie punten voor de finale. Deze finale wordt verreden tijdens het eindconcours. Hier moet zowel gestart worden in het ochtend-programma (dressuur) als in het middagprogramma.
(Vaardigheidsproeven/Oefenspringen en het parcours springen)

Klik hier voor de tussenstand van het manegekampioenschap 2016-2017