Team building

Maak een keuze uit de vele mogelijkheden

Wilt u uw collega eens op een andere manier leren kennen? Is geen activiteit u te gek? In overleg is er veel mogelijk. Dat u nog lang zult napraten over de bijeenkomst op Klein Oever is zeker!

U kunt kiezen uit diverse actieve en originele activiteiten die zowel indoor als outdoor aangeboden worden. Denk hierbij aan Paardrijden, Highland Games, Tiroler Spass, Boerenbal, Prairie Party, Poker Party Plus of zelfs een Zeskamp. Heeft u andere wensen/ideeën? Laat het ons weten!

Paardrijden

Breng uw vaardigheden in de praktijk en manage samen met uw collega’s uw paard door de manege van Klein Oever. Paardrijden is een activiteit die voor zowel beginners als gevorderden zeer leerzaam is. Dit is een uitermate geschikte activiteit tijdens vergaderingen, cursussen, trainingen, congressen, etc.

Highland Games

De groep wordt verdeeld in verschillende ‘clans’ en worden gekleed zoals we gewend zijn in Scholtland, met de sjerp om en kilt aan… Als alle ‘clans’ zijn omgekleed en hun ‘yell’ over het strijdveld hebben laten galmen, zal de speciaal uit Schotland overgevlogen rokkenjager … uhh… rokkendrager het startsein geven voor deze uitdagende krachtmetingen. De ‘clans’ nemen het tegen elkaar op met paalwerpen, boomstamzagen, hooivorkdarten, whiskeytikken en andere typische Highland Games. De èchte bikkels kunnen gaan vrachtwagentrekken. Neem dan wel je eigen vrachtwagen mee… Zoals een oud Schots gezegde zegt: “May the best clan win!”

Tiroler Spass

Waan je in de besneeuwde bergen van Oostenrijk waar overdag op skies van de berg wordt gegleden en ’s avonds het feest losbarst. De mannen gaan in lederhosen gekleed, de dames in dirndl. We verwelkomen u met glühwein en chocolademelk (met rum?). De gasten zijn dan voldoende opgewarmd om vanuit onze skihut naar de overdekte ‘piste’ te gaan om te gaan wintersporten. Vanzelfsprekend worden de lange latten ondergebonden, maar er wordt ook kennis gemaakt met de bobslee, schnappshammern en biathlon. Er zijn sneeuwballen en er ligt ijs. Er is een huskyrace en er wordt een potje jeu de sneeuwbal gespeeld…

Dus trek je skipak aan en kom naar Klein Oever. Wij zorgen voor de warme muts…

‘Jetzt geht’s looosss!!’

Prairie Party

Geniet van het beste wat Het Wilde Westen u te bieden heeft. Denk aan sixshooters, goud, gloeiend lood, gitaarmuziek en sombrero’s te midden van huifkarren en paarden met cowboys en cowgirls. Dit beeld vormt het decor van een swingend avontuur op Klein Oever. Laat u meeslepen door de westernklanken en kijk hoe u het afgaat op onze rodeo stier. Trek uw pistool en waag u aan een lynchpartij met behulp van onze edele viervoeters. Mocht het lukken, dan bent u de eerste die weer rechtop uit de tequila-race weet te komen om u vervolgens naar de corral te begeven waar u zich kunt storten op het lassowerpen, boogschieten, goudklompjes zoeken en andere spectaculaire spelen.

Dus doe lekker zittende kleding aan, gesp een goed gevulde pistoolriem om en trek het Wilde Westen in!

Poker Party Plus

Het is het best bewaarde geheim van Oud Avereest en verre omstreken… er is een illegale goktent in de kelder van Klein Oever… In dit casino zijn verschillende spelen zoals Black Jack, Roulette, Amerikaans dobbelen en nog veel meer andere zaken die het daglicht niet kunnen verdragen. Onze doortrapte croupiers helpen u zo snel mogelijk van uw fiches af! Denk erom: niemand is te vertrouwen.

Schuldbekentenissen of vette winst… alles is mogelijk.

In het kleine geval dat er toch een winnaar is, dan blijkt zelfs de waarde van de gewonnen fiches een verrassing te zijn.

Boerenbal

Een soort golf, maar dan boerengolf… En doorspekt met spelen en hindernissen. Dit is een hele leuke activiteit die echter wel buiten plaats vind. Houdt u dus wel rekening met het weer!