Bruiloftszalen voor een onvergetelijk feest

Partycentrum Klein Oever beschikt over de perfecte randvoorwaarden voor een spetterend en onvergetelijk bruiloftsfeest. Wij beschikken niet alleen over prachtige bruiloftszalen waar u uw gasten kunt ontvangen, maar door onze brede ervaring kunnen wij u een zeer gevarieerd programma bieden. Daarnaast bereidt onze catering afdeling graag uw favoriete en/of exclusieve gerechten voor uw gasten.

Verschillende bruiloftszalen

Ieder gezelschap heeft eigen wensen en voorkeuren. Op onze accommodatie kunt u voor uw bruiloftsfeest kiezen uit 3 verschillende bruiloftszalen, ieder met een eigen sfeer. De zalen variëren in uitstraling van kroeg voor 15 tot 45 personen, een kleine zaal, geschikt voor gezelschappen van 30 tot 90 personen en een grote zaal voor groepen van 90 tot 400 personen.

Vier u bruiloft of huwelijksfeest op Klein Oever!

Nodig uw gasten uit in onze gezellige bruiloftszalen!
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Vrijgezellenfeest in onze kroeg?

Zowel voor grote als kleine gezelschappen hebben wij gezellige bruiloftszalen. Onze karaktervolle kroeg leent zich bij uitstek voor het vieren van een leuk en origineel vrijgezellenfeest. De kroeg kan maximaal 45 personen herbergen. Het is een echte kroeg met tap, bar, statafels en een stamtafel. Met een relatief kleine groep heeft u al snel het gevoel in een eigen privé kroeg te zijn en is dan ook ideaal te gebruiken voor de laatste vrijgezellen uren.

Trouwreceptie

Juist omdat Accommodatie Klein Oever verschillende bruiloftszalen heeft is de locatie ideaal om een hele dag te verblijven. s’Ochtends start u de dag in de kleine zaal met een selecte groep van familie en vrienden. Wilt u in de middag of avond een receptie houden om mensen de gelegenheid te geven u te feliciteren, dan kan daarvoor de grote zaal in gereedheid gebracht worden. Na de trouwreceptie kan de dag afgesloten worden in de kleine zaal met een spetterend feest.

Bent u benieuwd hoe uw onvergetelijke bruiloftsfeest op Klein Oever eruit zou kunnen zien? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontvangen u graag!