Bruiloft of Trouwerij

Bruiloftsarrangementen

Wanneer u bij ons uw bruiloft wilt vieren kunt u kiezen uit onze speciale bruiloftsarrangementen.

Denk bijvoorbeeld aan een luxe hapjesarrangement, welke u kunt uitbreiden met extra’s als een ijsbuffet, ijshoorntje geserveerd door een “ijsschutter” of een heerlijk broodje beenham.

Natuurlijk kunt u ook een feestelijk diner met uw gasten nuttigen. Wat dacht u bijvoorbeeld van een overheerlijk warm & koud buffet waarbij we alle heerlijkheden voor jullie bakken vanaf de barbecue. Vraag ons naar de speciale arrangementen, we vertellen u er graag meer over!

Vier uw bruiloft bij Klein Oever!

Uw trouwerij vieren op een unieke locatie?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Zalen voor bruiloft of trouwerij

Partycentrum Klein Oever beschikt over drie zalen die variëren in grootte. Elke zaal is ingericht op dezelfde warme wijze.

Hoe groot uw groep gasten ook is, de zaal straalt dankzij de entourage altijd warmte en gezelligheid uit. Na een blik in één van onze zalen voelt u zich meteen welkom.

Dit zijn onze zalen:

Kroeg (15 tot 40 personen)
Kleine Zaal (30 tot 90 personen)
Grote Zaal (90 tot 400 personen)

Doordat alle zalen apart van elkaar gelegen zijn, heeft u altijd uw eigen feest en dus nooit gasten van een ander feest over de vloer. Tevens bestaat de mogelijkheid om de verschillende zalen te combineren om zo altijd een passende zaal te hebben voor uw groep.
Bijvoorbeeld: eerst dineren in de Kleine Zaal met uw familie en naaste vrienden en daarna een spetterende feestavond in de Grote Zaal met de hele vriendenkring!

Bruiloften in overleg

Omdat geen bruiloft hetzelfde is en ieder bruidspaar zijn eigen specifieke wensen heeft, besteden wij veel aandacht aan de voorbereiding. We hebben veel ervaring opgedaan met het organiseren van een bruiloftsfeest. We helpen u graag met tips en hulp bij het organiseren van uw perfecte bruiloftsfeest. In overleg is er heel veel mogelijk.

Bent u benieuwd hoe uw bruiloftsfeest op Klein Oever eruit zou kunnen zien? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontvangen u graag!