Bruiloft arrangement

Een bruiloftsfeest is een feest waarin u en uw gasten optimaal moeten kunnen genieten. Op de mooiste dag van uw leven mag het dan ook aan niets ontbreken. Bij Klein Oever vieren we een bruiloftsfeest net even anders dan onze collega’s. Ons bruiloft arrangement begint na ontvangst met koffie en Deens gebak.

Acht ronden met hapjes

Tijdens het feest gaan we maar liefst acht keer rond met hapjes. Vier keer een warm- en vier keer een koud hapje. De warme hapjes kunnen variëren van een schaal met bitterballen tot gevulde bladerdeeg hapjes. De koude hapjes worden gepresenteerd op een schaal met wel zeven verschillende soorten hapjes. Daar zit voor iedereen wel wat lekkers tussen. Het drinken van bier, wijn, fris en binnenlands gedestilleerd is bij het arrangement inbegrepen. Eventueel kunt u ervoor kiezen om dit arrangement nog verder uit te breiden met bijvoorbeeld een broodje beenham.

Omdat wij een feest tot 00:00 niet zo leuk vinden hebben wij geen arrangement van 4 maar van 4,5 uur. Bijvoorbeeld van 20:30 tot 01:00 uur. Zo kunt u extra lang van uw mooiste dag genieten.

Vier uw bruiloft bij Kleinoever!

Uw bruiloft vieren op een unieke locatie?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Compleet bruiloft arrangement!

Ook voorafgaand aan uw feest kunt u met uw daggasten al bij ons terecht. Zo hoeft u niet meer tussendoor te reien tussen de verschillende locaties. Door de verschillende bruiloftszalen kunnen wij voor ieder gezelschap de juiste zaal bieden. Voor u en uw gasten kunnen we verschillende huisgemaakte buffetten serveren. Waaronder een barbecue arrangement. Hierbij kunt u genieten van zes verschillende huisgemaakte salades, zeven soorten vlees, frites en wedges. Compleet geserveerd met verschillende sauzen en stokbrood met kruidenboter. Voor dit complete buffet betaald u slechts € 28,50 per persoon.

Tijdens de middag zullen we de consumpties die gedronken worden los turven. Mocht u ervoor kiezen om zowel de middag- als het avond arrangement bij Klein Oever te vieren, dan krijgt u van ons de koffie met bruidstaart cadeau! Daarnaast krijgen uw daggasten een korting van 10% op het avondarrangement.

Bent u enthousiast geworden of wilt u uw feest met een eigen touch inkleden? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak. We ontvangen u graag!