Voor ouders of verzorgers

Velen kennen de naam Klein Oever van de ponykampen die al meer dan 40 jaar worden georganiseerd aan Oud Avereest 60 in Balkbrug. In 2008 introduceerde Klein Oever een nieuwe waardevolle aanvulling op haar ponykampen: de Survivalkampen.

Door de jarenlange ervaring en de ongekende mogelijkheden van Klein Oever te combineren met de kennis van gediplomeerde survivalinstructeurs ontstaat een Survival- en Doekamp dat uitermate geschikt is voor kinderen die een spectaculaire en actieve vakantie willen ervaren.

Mocht u vragen hebben over de opzet van het kamp of andere onderwerpen, bel dan naar Klein Oever of stuur ons een e-mail.
info@kleinoever.nl

Dagelijks overleg

Op Klein Oever wordt dagelijks overleg gepleegd tussen de leiding en de ‘mentor’ van uw kind. Zo blijft iedereen betrokken bij het welzijn van het kind en kan altijd de juiste omgangsvorm gekozen worden. Daarnaast kunt u als ouder ook altijd met de leiding en uw kind overleggen wat de beste aanpak bij eventuele problemen is. Om ervoor te zorgen dat juist de leiding te allen tijde op de hoogte is van de gemoedstoestand van uw kind is een mobiele telefoon niet toegestaan. U kunt uw kind telefonisch bereiken tijdens de maaltijden. Tijdens de ontvangst adviseren wij u over de tijdstippen en de telefoonnummers van Klein Oever.

Klein Oever wordt door de warmte, veiligheid en het overleg niet voor niets al jaren door kinderen en ouders betiteld als een tweede thuis!

Aankomst en vertrek 

Een survivalweek begint en eindigt op zaterdag. Uw kind wordt op zaterdagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur verwacht. Uw kind kan de volgende zaterdagochtend tussen 9.00 en 11.00 uur weer worden opgehaald.

Aanmelden survivalkamp

Om op te geven zijn wij de volgende gegevens van uw dochter/zoon nodig.

Naam, adres, postcode, woonplaats, 2 of 3 telefoonnummers, emailadres, geboortedatum, naam zorgverzekeraar en polisnummer.

Dit kunt u telefonisch of via het contactformulier aan ons doorgeven.