Overnachten in de huifkarren

Heel spannend en bijzonder… slapen in de huifkarren! Iedere huifkar biedt plaats aan vier personen. In totaal zijn er tachtig slaapplaatsen. In de huifkar zijn vier vaste, houten stapelbedden. U kunt heerlijk zitten onder de overkapping van uw eigen huifkar met uitzicht over de weilanden. Tussen de huifkarren is de prachtige, ruime recreatieruimte. In dit gebouw bevinden zich de keuken met o.a. vaatwasser en sanitaire ruimtes met douches en toiletten. De recreatieruimte is door de sfeervolle aankleding bij mooi en slecht weer gezellig. Bij de huifkarren is een groot sportveld met trampoline, volleybalnet en voetbaldoelen.

Het verblijf in de huifkarren is altijd op basis van vol pension. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner graag. Een buffet of barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de kampweek staat er onbeperkt limonade, koffie en thee en fruit klaar. Onze keuken is bekend met verschillende dieetwensen.

Arrangementen

Basis+
Op basis van geheel verzorgd:
2 Overnachtingen, vrij gebruik faciliteiten, inclusief zes maaltijden
€ 59,- p.p. (vanaf 30 personen)

Comfort
Op basis van geheel verzorgd inclusief activiteiten
2 Overnachtingen, vrij gebruik faciliteiten, inclusief zes maaltijden
€69,50 p.p. (vanaf 30 personen)

U dient de accommodatie veegschoon op te leveren.
Prijzen zijn exclusief toeristenbelasting.

Neemt u gerust contact met ons op voor vragen, opmerkingen, suggesties of boekingen. Graag maken wij een afspraak met u om aan eventuele verdere/andere wensen te kunnen voldoen.