reviews
ponykamp

Meer reviews

Tjitske Wijzenbeek

Voor ons was het een uitkomst om vlak van tevoren de week te kunnen omdraaien met de week die we oorspronkelijk geboekt hadden, ivm mijn zieke vader.

Voor Nadine was een week minder aftellen zeer welkom. Gelukkig werd zo’n hele eerste week alleen op kamp werd voor haar een geweldige ervaring. Ze heeft vorige week alle dagen in haar gedachten nogmaals gedaan, en steeds kwamen nieuwe verhalen boven. De grote verschillen in gedrag van de Klein Oever pony’s  in vergelijking met de eigewijze  “manegethuis” pony’s is iets waar ze zich flink over heeft verbaasd. Ze heeft de gehele week op niveau over paarden en pony’s gepraat met kampgenootjes die er meer verstand van hebben dan wij. De indeling en het slapen in de huifkar is haar goed bevallen en ik zie dat ze bijna nog dagelijks appt met haar huifkargroepje. Leuk om te zien dat meiden met dezelfde interesse zo snel een leuk contact kunnen opbouwen. In de loop van de week bleek dat ze in haar groepje ook bijna allemaal op een koor, musical of bij een zangcoach zaten, vertelde ze. Ze kwam vol met nieuwe liedjes en ideeen thuis.

De spooktocht was een lifetime event opzich en heeft diepe diepe indruk op haar gemaakt. Ware was ze opeens zelf onderdeel in een netflix-serie waar ze normaal veilig en passief op een stoel kan zitten. Ik begrijp uit de verhalen dat dit een Klein Oever traditie is die gerijpt is in door loop der jaren. Deze eerste keer voor haar zal ze niet snel vergeten. Precies een week na de tocht op woensdagavond, sliep ze mooi bij ons…..

Toen de foto’s op de website geplaatst waren in de loop van vorige week hebben we ze direct, nog in de auto bekeken.

Nogmaals hartelijk dank voor het mooie kamp wat jullie gemaakt hebben en waar mijn dochter een week lang onderdeel van uitmaakte.

Zeer zeer zeer waarschijnlijk tot volgende zomer.

met vriendelijke groet
Tjitske Wijzenbeek