Klein Oever bestaat 50 jaar!

Dat moeten we vieren, op 20 mei 2018 organiseren we daarom een spectaculaire reünie. Het complete programma krijgt later vorm maar zet deze datum vast in je agenda. Iedereen die ooit op Klein Oever op kamp geweest is is natuurlijk van harte welkom om deze feestelijke gebeurtenis met ons te vieren. We zullen met elkaar terugkijken bij foto’s uit de oude doos, liedjes zingen bij het kampvuur, dansen in de ‘kinderdisco’ en je kunt natuurlijk blijven slapen!

Wie ken jij nog?

Wij zouden het fantastisch vinden als we uit alle jaargangen zoveel mogelijk kampkinderen, lesklanten en andere Klein Oever betrokkenen mogen ontvangen op deze feestelijke dag. Wil jij meehelpen om dit nieuws te verspreiden? ga naar www.facebook.com/KleinOeverPonykamp en deel het evenement. Laten we er samen iets héél groots van maken!

Blijf op de hoogte

Op Facebook hebben wij een evenement aangemaakt. Meld je daar direct aan en blijf op de hoogte van de ontwikkelingen rondom de reünie. Er wordt op dit moment druk gebrainstormd over de exacte invulling van de dag en verschillende mogelijkheden. We zullen jullie via het Facebook Event op de hoogte houden van de vorderingen hierover.