Paardrijden tijdens

Jouw Ponykamp

Elke dag 2 uur
paardrijden

Veiligheid en dierenwelzijn

Klein Oever beschikt over het veiligheidscertificaat en is door de FNRS beoordeeld met 4 sterren. Veiligheid van ruiter en paard hebben we hoog in het vaandel.

Geniet van het paardrijden

Of het nu een dressuur-, springles of een buitenrit is.

De activiteiten van de kinderen tijdens het ponykamp zijn in en rondom Manege Klein Oever. Naast de grote oorspronkelijke boerderij is er een ruime binnenmanege aanwezig. Bij mooi weer kan er worden gereden in één van de buitenpistes. Er staan zo’n vijftig prachtige pony’s en paarden in de stallen te trappelen van ongeduld om met je kennis te maken en je op de rug te nemen voor een mooie rit. Je mag iedere dag helpen met de verzorging van de pony’s en paarden. Ook de andere dieren bij de manege zullen niet worden vergeten. De omgeving van de manege is een bijzonder stukje Nederland waar je nog veel kunt zien van het platteland zoals dit er vroeger uit zag. Je kunt er heerlijke paardrijden over oude ruiterpaden, heidevelden en door bossen. Oftewel buitenritten om van te genieten.

Rijlessen tijdens ponykamp

Tijdens het ponykamp ga je iedere dag minstens twee keer paardrijden. Op de aankomstdag gaan alle kinderen proefrijden waarna de lessen naar niveau worden ingedeeld. Iedereen krijgt dus les op zijn of haar eigen niveau en krijgt les van een deskundige instructeur. Ben je een ervaren ruiter? Dan kun je meedoen aan springlessen en maken we mooie buitenritten. Kun je nog niet (zo goed) rijden? Dat is helemaal niet erg! Je krijgt op een speelse manier iedere dag les en dan zul je zien dat je ook mee kunt tijdens een mooie buitenrit en we maken je eerste sprong. Natuurlijk vinden alle pony’s en paarden het sowieso heerlijk om verzorgd en vertroeteld te worden! Je mag voor de hele week je ‘eigen’ pony of paard uitkiezen om te verzorgen.

Het rijden met laarzen of jodhpurs met chaps en veiligheidscap is verplicht

Van al dat spelen word je wel moe! #lekkerindezon
#ponykamp #kleinoever

250 1

Vandaag waren @joyce_devos en Jaydee er om een vlog op te nemen voor @pennymagazine kijk jij morgen ook? #penny #ponykamp #stilophetterrein

238 7

⭐️⭐️Corona-update: adopteer jouw lievelingspony🐴🐴 Lieve allemaal,

Er is nog veel onduidelijk over hoe het verder gaat de komende maanden, kan de meivakantie doorgaan, of is zelfs de zomervakantie niet haalbaar… niemand die het weet!
In bijna 55 jaar tijd heeft er nog nooit iemand voor de kampweken hoeven aan te betalen en dat houden we natuurlijk graag zo! Je kunt dus risicoloos een plek voor de zomer reserveren!

Wel lopen onze kosten op dit moment snel op zonder enige inkomsten. Onder andere omdat onze belangrijkste werknemers wel elke dag voer en een schoon bed willen hebben, jullie lievelingspony’s wel te verstaan!
Help jij ons dit de komende weken te verwezenlijken?
Ga maar www.kleinoever.nl/sponsor-een-pony en help mee!

340 1

De pony’s genieten ondertussen in het zonnetje #coronacrisis #kleinoever #hetiseenbeetjestilhier

391 9

Volgende week hebben we nog enkele plekjes vrij in de voorjaarsvakantie!!! Of kom zondag naar onze kijkdag en schrijf je in voor de mei of zomerkampen! #ponykamp #ponypret #penny #kleinoever

290 10

Heb jij je plannen voor volgend jaar al gemaakt? De eerste inschrijvingen komen al weer volop binnen! #wanneerkomjij? #2020gaatweertopworden #ponykamp

349 19
This error message is only visible to WordPress admins

Error: The account for klein.oever needs to be reconnected.
Due to recent Instagram platform changes this Instagram account needs to be reconnected in order to continue updating. Reconnect on plugin Settings page