Zalen

Klein Oever beschikt over een drietal zalen, variërend in grootte, elk geschikt voor diverse groepsgroottes.
U verblijft met uw gasten als enige groep in één van deze zalen, zodat u echt uw eigen feestje kunt vieren! Bij bruiloften en grote partijen kunnen meerdere zalen gebruikt worden.

Iedere zaal is sfeervol ingericht met gebruik van hout, sfeerverlichting en natuurlijke materialen.

Kroeg

De kroeg is geschikt voor feestjes voor 15 tot 45 personen.
De ruimte is een echte kroeg met tap, bar, statafels en een stamtafel. De kroeg is uitermate geschikt voor relatief kleine groepen. U heeft al snel het gevoel dat u zich in gezellige kroeg bevind. De kroeg is voorzien van een aparte buffetruimte waar het eten wordt bereid in een grote barbecue pan. Buiten is een mooi terras gesitueerd aan de rand van ons eigen zwembad.

Kleine Zaal

Onze Kleine zaal kan worden gebruikt voor feesten van 30 tot 100 personen.
Met de gezellige open haard met verschillende ronde tafeltjes en 3 grote stamtafels is er voor iedereen een mooie plek. De grote bar in het midden van de zaal is voor iedereen goed bereikbaar. Er is een aparte ruimte waar een heerlijk buffet neergezet kan worden. Deze zaal is door de gezellige indeling, de ligging aan het speelveld en omsloten terras heel geschikt voor zowel bedrijfsfeesten, huwelijksfeesten als familiefeesten. Tevens zijn er voor de kinderen in de nabijheid schommels, een trampoline en een klimrek aanwezig.

Grote Zaal

De Grote Zaal biedt ruimte aan 90 tot 400 personen.
De Grote Zaal heeft een bijzondere inrichting. Er is namelijk gebruik gemaakt van heel veel hout. Aan het plafond hangen sfeervolle kroonluchters. Aan de prachtige tafels staan houten stoelen. De drankjes worden geserveerd vanaf de enorme bar in het midden van de zaal. Op het podium is voldoende ruimte voor een band of een DJ. Zo kan er optimaal gebruik worden gemaakt van de daarvoor gelegen dansvloer. De grote pui met glas en houten kozijnen biedt zicht op de binnenmanege. De sfeer in de Grote Zaal is gezellig en warm. De Grote Zaal is ideaal voor uw familiefeest, bruiloftsfeest of personeelsfeest. Boven de grote zaal is een speelzolder aanwezig waar de eventuele kinderen naar hartelust kunnen gamen, knutselen, tafeltennissen of worden geschminkt door de aanwezige oppas.