Personeelsfeest of bedrijfsfeest bij Klein Oever

Perfecte locatie voor uw personeelsfeest

Accommodatie Klein Oever is de perfecte locatie voor het organiseren van spetterende personeelsfeesten en bedrijfsfeesten. Onze accommodatie vindt u in Oud Avereest in het mooie Reestdal. Klein Oever beschikt over verschillende zalen waarin ruimte is voor verschillende groepsgroottes. Wilt u een onvergetelijk personeelsfeest of bedrijfsfeest organiseren waar u en uw collega’s nog lang over na zullen praten, dan bent u bij Accommodatie Klein Oever aan het juiste adres.

Personeelsfeesten en teambuilding

Een belangrijke reden voor bedrijven om bedrijfsfeesten te organiseren is om het bedrijfsteam meer als team te laten functioneren. Collega’s leren elkaar op een ontspannen en leuke manier beter kennen door georganiseerde activiteiten. Bij Klein Oever kunt u uw eigen arrangement samenstellen, maar ook leunen op de gave arrangementen van ons bedrijf. Na met z’n allen actief bezig te zijn geweest is het heerlijk om de dag af te sluiten met een spetterende feestavond.

Uw personeelsfeest bij Klein Oever?

Voor een onvergetelijk feest gecombineerd met leuke activiteiten.
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Themafeest als personeelsfeest

Wij bieden themafeesten aan als compleet arrangement vanaf 15 personen. Voor € 62,50 p.p. bent u welkom op onze locatie om samen met uw collega’s te genieten van de entourage. Wij hebben verschillende leuke themafeesten die goed toepasbaar zijn om de onderlinge band te versterken. Denk aan de Highland Games waarbij verkleed als ‘clan’, met sjerp om en kilt aan uitdagende krachtmetingen worden uitgevochten. Of, waan je in de besneeuwde bergen van Oostenrijk, compleet in passende kledij wordt onderling de competitie aangegaan naar eeuwige roem..

U kunt ook kiezen om het personeelsfeest in western stijl te vieren. Daarbij geniet u van het beste dat het Wilde Westen u te bieden heeft. Bekijk welke skills u heeft in het hanteren van revolvers, lassowerpen, boogschieten, goudklompjes zoeken en andere spectaculaire spellen.

Underground bedrijfsuitje

Psst…. Er is een illegale goktent in de kelder van Klein Oever…. In dit casino waant u zich ‘King of the underground’. Vergaar vette winsten of wordt platzak. Het kan allemaal… Dit is de ultieme mogelijkheid om het vertrouwen van de collega’s in elkaar danig op de proef te stellen.

Maar ook wanneer u eigen wensen of ideeën hebt, verzorgen wij graag het personeelsfeest dat u wilt!

Passend het bedrijfsfeest afsluiten

Naast heerlijke buffetten om overdag de inwendige mens te versterken kunt u het bedrijfsuitje passend afsluiten met een spetterend feest in een van onze zalen. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden die we graag samen met u bespreken. Mocht het laat worden dan is er de mogelijkheid om op onze accommodatie te overnachten.

Wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden voor uw personeelsfeest bij Klein Oever? Bel: 0523-649204