Nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsbijeenkomst

Perfecte locatie voor uw nieuwjaarsreceptie

Accommodatie Klein Oever is de perfecte locatie voor het organiseren van uw nieuwjaarsreceptie of nieuwjaarsfeest. Op onze accommodatie vindt u uitgebreide mogelijkheden voor de organisatie van de perfecte nieuwjaarsbijeenkomst voor uw bedrijf. In een ongedwongen setting kunt u met uw gasten, of personeel, in een fijne sfeer toosten op het nieuw begonnen jaar! Of u nu met een klein of met een groot gezelschap komt, bij Accommodatie Klein Oever hebben we genoeg ruimte en zalen om er fantastisch feest van te maken.

Nieuwjaarsbijeenkomst arrangementen

Het succes van een nieuwjaarsreceptie hangt af van de gastvrijheid van de gastheer. Door uw nieuwjaarsbijeenkomst bij en door Klein Oever te laten verzorgen kunt u rekenen op top kwaliteit hapjes en drankjes. Ook is het mogelijk om een compleet buffet aan te bieden vanaf € 17,50 per persoon van maandag tot en met donderdag.

Uw nieuwjaarsbijeenkomst bij Klein Oever?

Voor een prachtige entourage en heerlijke versnaperingen.
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Toosten op het nieuwe jaar

Wanneer het u aan ruimte ontbreekt om passend het nieuwe jaar in te gaan, kunt u terecht in ons partycentrum. Klein Oever beschikt over meerdere zalen, variërend van 15 tot 400 personen. Er is dan ook altijd wel een ruimte waar u uw nieuwjaarsfeest kunt vieren! Tijdens de bijeenkomst kunt u verschillende arrangementen door ons laten verzorgen en uw gasten trakteren op passende lekkernijen. Zo start u het nieuw begonnen jaar in stijl!

Nieuwjaarsfeest als start voor het nieuwe jaar

Het organiseren van een nieuwjaarsfeest is een leuke manier om het nieuwe jaar te beginnen. Natuurlijk kunt u een standaard nieuwjaarsreceptie houden, maar we kunnen er natuurlijk ook een fantastisch feest van maken! U kunt er met uw personeel bijvoorbeeld een themadag van maken zodat het begin van het jaar met positieve energie kan beginnen en de rest van het jaar teruggekeken kan worden op een goede start van het nieuwe jaar.

Wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden voor uw personeelsfeest bij Klein Oever? Bel: 0523-649204