Kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner organiseren?

Mooie locatie voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner

U zoekt als bedrijf een stijlvolle en unieke locatie voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner? Een kerstborrel organiseren is een mooie gelegenheid om samen met uw medewerkers, relaties en leveranciers de feestdagen te vieren en op het nieuwe jaar te proosten. Maar ook de organisatie van een heerlijk kerstdiner is bij ons in vertrouwde handen! Klein Oever in Balkbrug beschikt over een prachtige gelegenheid waar u uw jaarlijkse kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner kunt houden. Of u nu met een klein of met een groot gezelschap komt.

Kerst Arrangementen

De gastvrijheid van de gastheer bepaalt het succes van het kerstfeest, de kerstborrel of het kerstdiner. Door uw kerstbijeenkomst bij en door Klein Oever te laten verzorgen kunt u rekenen op top kwaliteit hapjes en drankjes. Dit is al mogelijk vanaf € 17,50 per persoon van maandag tot en met donderdag.

Uw kerstbijeenkomst bij Klein Oever?

Voor een prachtige entourage en heerlijke versnaperingen.
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Drie zalen in kerstsfeer

Ons Partycentrum beschikt over drie zalen, variërend in grootte van 15 tot 400 personen, elk geschikt voor diverse groepsgroottes. Zo is er een kroeg en hebben we een kleine- en een grote zaal. U verblijft met uw gasten als enige groep in één van deze zalen, zodat u echt uw eigen kerstfeest kunt vieren of kerstborrel of kerstdiner kunt houden! Iedere zaal is sfeervol ingericht met gebruik van hout, sfeerverlichting en natuurlijke materialen.

Kerstfeest organiseren voor uw personeel?

Het organiseren van een mooi kerstfeest is een mooie gelegenheid om met het personeel terug te kijken op het afgelopen jaar en om de plannen voor het nieuwe jaar toe te lichten. Natuurlijk kunt u een standaard kerstfeest houden, maar we kunnen er natuurlijk ook een fantastisch feest van maken! U kunt er met uw personeel bijvoorbeeld een themadag van maken zodat het einde van het jaar met positieve energie afgesloten en het nieuwe jaar positief kan beginnen.

Bij Klein Oever verzorgen we uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner tot in de puntjes. Van ontvangst tot en met vermaak. Heeft u eigen wensen? Wij denken graag met u mee om uw gewenst feest tot een succes te maken! Wilt u meer informatie over de eindeloze mogelijkheden voor uw kerstfeest, kerstborrel of kerstdiner bij Klein Oever? Bel: 0523-649204