Klein Oever ondersteunt…

Klein Oever is een plek waar veel kinderen plezier kunnen hebben en paarden en pony’s een heerlijk leven hebben. Helaas is dat niet voor ieder kind en dier vanzelfsprekend.¬†Vandaar dat Klein Oever zich inzet voor verschillende goede doelen.

…Clini clowns

Vele kinderen weten elk jaar hun weg te vinden naar de vakantiekampen van Klein Oever.
Helaas zijn er ook kinderen die om medische redenen niet in staat zijn om de reis naar Balkbrug te maken of om een week van huis te zijn. Zij liggen (regelmatig) in het ziekenhuis voor verschillende behandelingen. Vandaar dat Klein Oever heeft besloten van elke kampdeelnemer een klein bedrag te doneren aan stichting de Clini Clowns! Deze stichting zet zich in voor het zieke kind in Nederland. Met een rode neus en een fijne glimlach geven zij deze kinderen een net zo onvergetelijke ervaring als wij hier op kamp! Voor meer informatie over het werk van de Clini clowns klik je hier!

…Stichting de paardenkamp

De paardenkamp, het rusthuis voor oude paarden. Een prachtig initatief, vele oude paarden hebben inmiddels een plekje op deze prachtige accommodatie in Soest. Vele vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de paarden en pony’s die hier naartoe gebracht worden om van hun oude dag te genieten. De stichting leeft volledig voort op giften vanuit de gemeenschap. Ook maken zij gebruik van het inzamelen van cartridges en oude mobiele telefoons. Deze kunnen bij Klein Oever worden ingeleverd om met elkaar een mooi bedrag voor ‘De paardenkamp’ op te leveren.
Ook zijn jou gebruikte paardenspullen welkom. Op de locatie in Soest is een prachtige tweede hands winkel geopend om deze spulletjes weer te verkopen. Heb jij dus paardrijkleren die je niet meer past? Lever ze in bij Klein Oever en maak kans op mooie prijzen. Wie weet zelfs wel een extra week kamp! Meer weten over deze actie? Klik hier!

…Social Run

De afgelopen twee jaar hebben diverse teams van de social run gebruik gemaakt van de faciliteiten van Klein Oever. We hebben de hardlopers van deze 48 uurs loop een heerlijk rustpunt gegeven op hun rondtocht om het IJsselmeer. Met een fatsoenlijk bed in onze huifkarren en een heerlijke plek om even tot rust te komen waren de hardlopers weer voldoende opgeladen om hun weg te vervolgen! voor meer informatie over dit initiatief klik je hier.