Arrangementen

Onze arrangementen zijn van barbeque tot stamppotbuffetten! Kortom alles is mogelijk bij Klein Oever!

Bij Klein Oever kunt u volledige warme en koude buffetten bestellen. Onze arrangementen variëren van een barbecue met stokbrood en huisgemaakte kruidenboter tot complete stamppotbuffetten. Voor ieder budget kunnen we voor iedere groep vanaf tien personen uw arrangement naar wens samenstellen.

Enkele voorbeelden zijn:
Voor een wat eenvoudiger arrangement kunt u denken saté van de haas, biefstuk, kipfilet, huisgemaakte salades, potatowedges, twee soorten stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en sausjes. We kunnen dit arrangement naar wens uitbreiden met bijvoorbeeld heerlijke beenham, een varkenshaasje omwikkeld met spek en verse fruitsalade.
In de winter is een stamppotbuffet heerlijk! Denk hierbij aan drie verschillende stamppotten waaronder een zalige gegratineerde boerenkoolschotel, aardappelpuree met rode kool en hachee, Tiroler Gröstl, stoofpeertjes, uitgebakken spekjes, jus, huisgemaakte gehaktballen, rookworst en spareribs.
Het koude en warm buffet met een keur aan huisgemaakte heerlijkheden wordt door ons op een prachtige manier gepresenteerd. Denk hierbij aan diverse salades waaronder een zalmsalade, tonijnsalade, eisalade, krieltjessalade en vleessalade, een schaal met meloen en rauwe ham, een exotische fruitspiegel en spiegels met diverse soorten vis. Als warme gerechten worden heerlijke pittige kipstukjes in kaassaus, fricandeau in saus met paddenstoelen, ketjapballetjes, aardappelgratin, verschillende soorten stokbrood en huisgemaakte kruidenboter en sausjes geserveerd.
Als u van de Zuid-Amerikaanse keuken houdt, is het Mexicaanse buffet een aanrader! Denk hierbij aan tortilla’s, taco’s en shoarmabroodjes die u zelf kunt vullen met pittige kipstukjes, gekruid rundergehakt en shoarmavlees. Daarbij allerlei lekkere extra’s als tomaat, komkommer, maïs, paprika, knapperige ijsbergsla, ui en geraspte kaas. De Mexicaanse kipkluifjes en chili con carne maken het arrangement compleet.