Catering

Volledig verzorgde Catering

Klein Oever verzorgt uw feest of evenement thuis of op locatie vanaf tien personen compleet. Die heerlijke hapjes die u heeft gehad tijdens dat feest op Klein Oever of de heerlijke gerechten waarvan u smulde tijdens een diner kunt u ook zelf serveren. We verzorgen de catering wensen van zowel particulieren als bedrijven. Hebt u een verjaardag, receptie, vergadering, een feest thuis of op locatie? Wij verzorgen iedere catering vanaf tien personen. Er zijn heel veel mogelijkheden die we graag met u bespreken. Denk hierbij aan schalen met heerlijke hapjes, complete barbecue, bijzondere buffetten, ontbijt, brunch of lunch en diners. Alle gerechten uit onze keuken zijn huisgemaakt en er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van producten uit de eigen streek.

Volledig verzorgde catering bij u aan huis!

U bent op zoek naar de perfecte catering voor uw feest?
Neem contact op voor meer informatie!

Bel: 0523 649204 Stuur een e-mail

Catering vanaf 10 personen

Bij Catering Klein Oever bereiden wij prachtige schalen met hapjes vanaf 10 personen. Hierbij is alles mogelijk, van eenvoudige tot exclusieve hapjes of warme minisnacks of pizzapuntjes. Onze hapjesschalen worden huisgemaakt met waar mogelijk streekproducten!

Van tuin naar feestzaal

Wilt u uw tuin omtoveren tot feestzaal? Voor een volledig verzorgd feest bij u thuis of op locatie in de stijl die u wenst, kunnen we voor de volledige aankleding zorgen. Van tent, complete inrichting tot aan het bloemstuk op tafel. Ook kunnen wij een deejay of live-band de muziek laten verzorgen. Of u nu kiest voor barbecue of voor een mooie buitenkeuken, alles is mogelijk. Om u alle zorg uit handen te nemen kunt u gebruik maken van ons gekwalificeerd en gastvrij personeel voor het ronddelen van hapjes en drankjes.

Voor de kinderen op uw feest kunt u een luchtkussen bij ons huren. Indien gewenst zorgen we daarbij voor professionele oppas die uw jongste gasten zullen vermaken met spelletjes of door hen te schminken. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. We maken graag een voorstel op maat voor u.