Recensies

“In Maart 2016 was ik opnieuw in het restaurant van Klein Oever. We arriveerden al vroeg, zodat de kinderen alle tijd hadden om boven te gaan spelen, terwijl wij met vrienden genoten van een drankje en rustig konden kletsen. De kinderen hebben vervolgens urenlang genoten van het zelf pizza’s maken, hun eigen buffet en met name de speelruimte: gamen, tekenen, geschminkt worden, hoefijzers schilderen, een echte bioscoopzaal, tafelvoetbal… alles was aanwezig en dat ook nog onder prettig toezicht. Hierdoor konden wij als ouders uitgebreid genieten van alle verrukkelijke hapjes, visgerechten, salades, desserts enz. enz. Na ons diner konden de kinderen de avond ook nog eens afsluiten met een ritje op een pony.
De kwaliteit van het eten, de vriendelijke sfeer en de uitzonderlijke goede voorzieningen voor jonge kinderen maakt Klein Oevereen geweldige locatie om te gaan eten, vooral voor mensen met kinderen. We waren het er na afloop allemaal over een dat het restaurant de ‘Buffetvorm’  naar een hoog niveau brengt en komen allemaal graag binnenkort weer, ook met nieuwe gasten. Mijn kinderen gaan met enige regelmaat uit eten in diverse soorten restaurants en hun antwoord sprak boekdelen, toen ik na afloop vroeg: ‘ Volgens mij vinden jullie dit een van de leukste restaurants of niet?’ riepen ze enthousiast: ‘Het allerleukste!’.”  – Alexander van Doorn, Bruchterveld

” Vandaag heerlijk gegeten bij het buffet van Klein Oever! Nou mensen, een aanrader. Zeker als je met kinderen uit eten wilt. Genoeg te doen voor hun; ponyrijden, knutselen, mini bioscoop, games voor groteren etc (dit alles met begeleiding). Het eten is goed, niet massaal zoals bij een wok, maar keuze genoeg. We hebben heerlijk gegeten, kids willen zeer zeker vaker! En als de kids zich vermaken….” zegt mevrouw Boertjes, bericht op Facebook.