Verblijfsmogelijkheden

Overnachten in de boerderij
De oorspronkelijke boerderij bij manege Klein Oever is verbouwd tot groepsaccommodatie. Er zijn slaapplaatsen voor 56 personen waarbij de slaapzalen verschillend van grootte zijn. Er zijn zeven kleinere kamers met respectievelijk vier, zes of acht stapelbedden en er is een grote slaapzaal voor twintig personen. De meisjes kunnen apart slapen van de jongens. Er is een gezellige zitruimte annex eetruimte, twee sanitaire ruimtes en een volledig ingerichte keuken voorzien van vaatwasser en kookeiland. U kunt er voor kiezen tijdens het verblijf zelf te koken, maar u kunt uw maaltijden ook volledig door ons laten verzorgen. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner graag. Een buffet of barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Onze keuken is bekend met verschillende dieetwensen.

Overnachten in de huifkarren
Heel spannend en bijzonder… slapen in de huifkarren! Iedere huifkar biedt plaats aan vier personen. In totaal zijn er tachtig slaapplaatsen. In de huifkar zijn vier vaste, houten stapelbedden. U kunt heerlijk zitten onder de overkapping van uw eigen huifkar met uitzicht over de weilanden. Tussen de huifkarren is de prachtige, ruime recreatieruimte. In dit gebouw bevinden zich de keuken met vaatwasser, de douches en toiletten. De recreatieruimte is door de sfeervolle aankleding bij zowel mooi en slecht weer gezellig. Bij de huifkarren is een groot sportveld met trampoline, volleybalnet en voetbaldoelen.

Het verblijf in de huifkarren is altijd op basis van vol pension. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner graag. Een buffet of barbecue behoort ook tot de verblijfsmogelijkheden. Tijdens uw verblijf staat er onbeperkt limonade en fruit klaar. Onze keuken is bekend met verschillende dieetwensen.

De huifkarren zijn beschikbaar vanaf de meivakantie tot en met de herfstvakantie.

Overnachten in safaritenten
Met een hele groep kamperen behoort ook tot de verblijfsmogelijkheden op Klein Oever. Kamperen is een vorm van openluchtrecreatie die goed past bij het plattelandsleven rondom Klein Oever. Op het grote grasveld bij de manege staan drie safaritenten. Iedere tent biedt plaats aan 20 personen en zijn voorzien van vaste vloeren, bedden en licht. De douches en toiletten zijn dichtbij in het recreatiegebouw. Alle faciliteiten van Klein Oever zijn dichtbij en toch is het verblijf ècht avontuurlijk.

Het verblijf in de safaritenten is altijd op basis van vol pension. Wij verzorgen uw ontbijt, lunch en driegangendiner graag. Een buffet of barbecue behoort ook tot de mogelijkheden. Tijdens de week staat er onbeperkt limonade en fruit klaar. Onze keuken is bekend met verschillende dieetwensen.